Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Kurt
Yüksek Lisans
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Zonguldak’ın Meşhur Bir Unlu Mamulü: Ereğli Pidesi
Yazarlar:
Abdullah Badem
,
Elif Kurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.38155/ksbd.988765
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1306
0
ATIF
2
FAVORİ
1306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ultrason destekli çimlendirilmiş maş fasulyesi ununun tarhana kalitesine etkileri
Yazarlar:
Elif Kurt
,
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1360809
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
396
0
FAVORİ
396
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı, yeşil ve siyah mercimek unlarının makarnanın fizikokimyasal ve teknolojik özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hacer Levent
,
Elif Kurt
,
Betül Şeref
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1318769
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
719
0
FAVORİ
719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zonguldak’ın Meşhur Bir Unlu Mamulü: Ereğli Pidesi
Yazarlar:
Abdullah Badem
,
Elif Kurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.38155/ksbd.988765
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1306
2
FAVORİ
1306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRABZON’UN YÖRESEL BİR LEZZETİ: SİMİRA
Yazarlar:
Elif Kurt
,
Abdullah Badem
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.959482
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2279
0
FAVORİ
2279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Kırmızı, yeşil ve siyah mercimek unlarının makarnanın fizikokimyasal ve teknolojik özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hacer Levent
,
Elif Kurt
,
Betül Şeref
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1318769
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
719
1
ATIF
0
FAVORİ
719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat