avatar
Hacer Levent Doç. Dr. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 25
8 Yayın
3 Hakemlik
25 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Ultrason destekli çimlendirilmiş maş fasulyesi ununun tarhana kalitesine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1360809
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 396

0

396

0

720

Fermente edilmiş pseudo-tahılların glutensiz ekmek üretiminde kullanımı: Fiziksel ve tekstürel özellikler üzerine etkileri
Yazarlar: Saliha Yeşil, Hacer Levent
DOI: 10.29050/harranziraat.1105873
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1013

0

1013

DEFİTİNİZE EDİLMİŞ TAHIL KEPEKLERİNİN VE ENZİMLERİN MAKARNANIN FİZİKSEL VE DUYUSAL KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19140
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1267

0

1267

KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hacer Levent , Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 857

0

857

GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 968

0

968

CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1459

0

1459

Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar: Hacer Levent , Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 17552

0

17552

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

720

Fermente edilmiş pseudo-tahılların glutensiz ekmek üretiminde kullanımı: Fiziksel ve tekstürel özellikler üzerine etkileri
Yazarlar: Saliha Yeşil, Hacer Levent
DOI: 10.29050/harranziraat.1105873
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1013

1

0

1013

KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hacer Levent , Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 857

2

0

857

GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 968

4

0

968

CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1459

6

0

1459

Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar: Hacer Levent , Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
ATIF 11 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 17552

11

0

17552

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.