Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hacer Levent
Doç. Dr.
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
25
8
Yayın
3
Hakemlik
25
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ultrason destekli çimlendirilmiş maş fasulyesi ununun tarhana kalitesine etkileri
Yazarlar:
Elif Kurt
,
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1360809
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
396
0
FAVORİ
396
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı, yeşil ve siyah mercimek unlarının makarnanın fizikokimyasal ve teknolojik özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hacer Levent
,
Elif Kurt
,
Betül Şeref
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1318769
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
720
0
FAVORİ
720
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente edilmiş pseudo-tahılların glutensiz ekmek üretiminde kullanımı: Fiziksel ve tekstürel özellikler üzerine etkileri
Yazarlar: Saliha Yeşil,
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1105873
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
0
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEFİTİNİZE EDİLMİŞ TAHIL KEPEKLERİNİN VE ENZİMLERİN MAKARNANIN FİZİKSEL VE DUYUSAL KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19140
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1267
0
FAVORİ
1267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hacer Levent
, Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yazarlar:
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
0
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1459
0
FAVORİ
1459
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar:
Hacer Levent
, Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
17552
0
FAVORİ
17552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Kırmızı, yeşil ve siyah mercimek unlarının makarnanın fizikokimyasal ve teknolojik özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hacer Levent
,
Elif Kurt
,
Betül Şeref
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1318769
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
720
1
ATIF
0
FAVORİ
720
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente edilmiş pseudo-tahılların glutensiz ekmek üretiminde kullanımı: Fiziksel ve tekstürel özellikler üzerine etkileri
Yazarlar: Saliha Yeşil,
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1105873
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
1
ATIF
0
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hacer Levent
, Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
2
ATIF
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yazarlar:
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
4
ATIF
0
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hacer Levent
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1459
6
ATIF
0
FAVORİ
1459
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar:
Hacer Levent
, Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
ATIF
11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
17552
11
ATIF
0
FAVORİ
17552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat