avatar
Hacer Levent Doç. Dr. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 27
8 Yayın
3 Hakemlik
27 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Ultrason destekli çimlendirilmiş maş fasulyesi ununun tarhana kalitesine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1360809
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 546

0

546

0

933

Fermente edilmiş pseudo-tahılların glutensiz ekmek üretiminde kullanımı: Fiziksel ve tekstürel özellikler üzerine etkileri
Yazarlar: Saliha Yeşil, Hacer Levent
DOI: 10.29050/harranziraat.1105873
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1198

0

1198

DEFİTİNİZE EDİLMİŞ TAHIL KEPEKLERİNİN VE ENZİMLERİN MAKARNANIN FİZİKSEL VE DUYUSAL KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19140
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1388

0

1388

KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hacer Levent , Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 937

0

937

GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1041

0

1041

CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1564

0

1564

Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar: Hacer Levent , Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 19954

0

19954

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

933

Fermente edilmiş pseudo-tahılların glutensiz ekmek üretiminde kullanımı: Fiziksel ve tekstürel özellikler üzerine etkileri
Yazarlar: Saliha Yeşil, Hacer Levent
DOI: 10.29050/harranziraat.1105873
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1198

1

0

1198

KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hacer Levent , Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 937

3

0

937

GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1041

4

0

1041

CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1564

6

0

1564

Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar: Hacer Levent , Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 19954

12

0

19954

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.