avatar
Hacer Levent Doç. Dr. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 21
8 Yayın
3 Hakemlik
21 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Ultrason destekli çimlendirilmiş maş fasulyesi ununun tarhana kalitesine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1360809
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 346

0

346

0

568

0

869

DEFİTİNİZE EDİLMİŞ TAHIL KEPEKLERİNİN VE ENZİMLERİN MAKARNANIN FİZİKSEL VE DUYUSAL KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19140
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1217

0

1217

KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hacer Levent , Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 808

0

808

GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 927

0

927

CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1372

0

1372

Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar: Hacer Levent , Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16954

0

16954

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

KURUTMA METOTLARININ BAKLAGİL UNLU TÜRK ERİŞTE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hacer Levent , Saliha Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19082
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 808

2

0

808

GELENEKSEL TÜRK ERIŞTESI ÜRETIMINDE SIYEZ UNUNUN (Triticum monococcum L.) PERFORMANSI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19068
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 927

3

0

927

CHIA (Salvia hispanica L.) VE KİNOA UNLARININ PİRİNÇ UNU VE NİŞASTA BAZLI KEKLERİN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18032
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1372

6

0

1372

Geleneksel Fermente Bir İçecek: Boza
Yazarlar: Hacer Levent , Özge Algan Cavuldak
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345273
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16954

10

0

16954

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.