avatar
İlkay Yılmaz Doç. Dr. Başkent Üniversitesi
Yayın 15 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 8
15 Yayın
22 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

Başkent Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

2

4083

Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1953

0

2

1953

Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Haydar Özpınar
DOI: 10.38079/igusabder.550904
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3646

0

1

3646

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7989

0

1

7989

3

1

878

Yayınlar

0

43

Bitki Bazlı Gıdalar ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Ceren Özen, İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1382644
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 197

0

197

0

657

Product Development and Sensory Evaluation of Dark Chocolate Filled with Chestnut Honey
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1293710
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 299

0

299

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1090

0

1090

Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 401

0

401

Kokumi tat algısı üzerine bir değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Nuray Altuntaş
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 229

0

229

1

878

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7989

1

7989

Oksidatif Stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri
DOI: 10.33720/kisgd.772993
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1200

1

1200

Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem Akay, İlkay Yılmaz
DOI: 10.38079/igusabder.741538
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11722

1

11722

2

4083

ISI STRESİ VE SIVI ALIMININ ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.737672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1535

0

1535

Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1953

2

1953

Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Haydar Özpınar
DOI: 10.38079/igusabder.550904
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3646

1

3646

Yayınlar

Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 401

1

0

401

3

1

878

Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem Akay, İlkay Yılmaz
DOI: 10.38079/igusabder.741538
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11722

2

1

11722

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.