İlkay YILMAZ Doç. Dr. Başkent Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
13 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojisi Gıda Bilimi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Hijyeni ve Üretimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Tahıl Teknolojisi Sürdürülebilir Turizm

Kurum

Başkent Üniversitesi

Popüler Yayınları

Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1357

0

ATIF

2

FAVORİ

1357

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem AKAY, İlkay YILMAZ
DOI: 10.38079/igusabder.741538
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6629

0

ATIF

1

FAVORİ

6629

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Oksidatif Stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri
DOI: 10.33720/kisgd.772993
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 481

0

ATIF

1

FAVORİ

481

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

1

FAVORİ

425

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 121

0

ATIF

0

FAVORİ

121

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kokumi tat algısı üzerine bir değerlendirme
Yazarlar: İlkay YILMAZ , Nuray ALTUNTAŞ
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 288

0

ATIF

0

FAVORİ

288

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

1

FAVORİ

425

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay YILMAZ , Ecem AKAY , Arda ER
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3651

0

ATIF

0

FAVORİ

3651

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Oksidatif Stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri
DOI: 10.33720/kisgd.772993
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 481

0

ATIF

1

FAVORİ

481

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem AKAY, İlkay YILMAZ
DOI: 10.38079/igusabder.741538
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6629

0

ATIF

1

FAVORİ

6629

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2270

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISI STRESİ VE SIVI ALIMININ ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.737672
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 996

0

ATIF

0

FAVORİ

996

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1357

0

ATIF

2

FAVORİ

1357

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
Yazarlar: İlkay YILMAZ , Haydar ÖZPINAR
DOI: 10.38079/igusabder.550904
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2572

0

ATIF

0

FAVORİ

2572

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.