avatar
Ecem Akay Öğretim Görevlisi Doğuş Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 7
5 Yayın
1 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Kültürü Aşçılık Sürdürülebilir Gastronomi Yemek ve Küreselleşme

Kurum

Doğuş Üniversitesi

Popüler Yayınları

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11411

0

1

11411

0

1

750

0

1

745

Yayınlar

1

745

0

479

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1958

0

1958

1

750

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11411

1

11411

Yayınlar

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1958

2

0

1958

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.