avatar
Ecem Akay Öğretim Görevlisi Doğuş Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 0 TR Dizin Atıf 7
5 Yayın
0 Hakemlik
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Kültürü Aşçılık Sürdürülebilir Gastronomi Yemek ve Küreselleşme

Kurum

Doğuş Üniversitesi

Popüler Yayınları

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9645

0

1

9645

0

1

589

0

1

351

Yayınlar

1

351

0

337

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1473

0

1473

1

589

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9645

1

9645

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.