Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nurten Beyter
Dr. Öğr. Üyesi
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
DENİZ ÜRÜNLERİNİN SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ VE GASTRONOMİDEKİ YERİ
Yazarlar:
Nurten Beyter
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Antalya Bilim Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3360
0
ATIF
1
FAVORİ
3360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yazarlar:
Bürge Kardeş Delil
,
Nurten Beyter
,
İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
473
0
FAVORİ
473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DENİZ ÜRÜNLERİNİN SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ VE GASTRONOMİDEKİ YERİ
Yazarlar:
Nurten Beyter
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Antalya Bilim Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3360
1
FAVORİ
3360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Antalya Bilim Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yazarlar:
Bürge Kardeş Delil
,
Nurten Beyter
,
İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
473
1
ATIF
0
FAVORİ
473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat