Journal Boards

Editor

Kamil BOSTAN, Istanbul Aydin University, Fine Arts Faculty, Department of Gastronomy and Culinary Arts, Türkiye  Adress: Halit Aydın Kampüsü No:38 , Sefaköy–Küçükçekmece, Istanbul, PK: 34295  Phone: 444 1 428; Mail: kamilbostan@aydin.edu.tr

Assoc. Editor

Çiğdem MUŞTU, İstanbul Aydın Üniversity, Anadolu BIL Vocational School, Culinary Programme, İstanbul, Türkiye Adres: Halit Aydın Kampüsü No:38 , Sefaköy–Küçükçekmece, Istanbul, PK: 34295 Tel: 444 1 428; E-posta: cigdemmustu@aydin.edu.tr

Editorial Board

Aktolkın ABUBAKIROVA, Akhmet Yassawi University, KYRGYZSTAN
Ali AYDIN, Istanbul University-Cerrahpaşa, İstanbul, Turkey
Artun YIBAR, Bursa Uludağ University, Bursa, Turkey
Ayla ÜNVER ALÇAY, Istanbul Aydın University, İstanbul, Turkey
Beyza H. ULUSOY, Near East University, Lefkoşe, KKTC
Çiğdem MUŞTU, İstanbul Aydın University, İstanbul, Turkey
Flora ALESKEROVA, Azerbaijan Tourism and Management University, Azerbaijan
İlkay YILMAZ, Baskent University, Ankara, Turkey
İsmail Hakkı TEKİNER, İstanbul Sabahattin Zaim University, İstanbul, Turkey
Kamil BOSTAN, Istanbul Aydın University, İstanbul, Turkey
Murat AY, Doğuş University, İstanbul, Turkey

Scientific Board

Abdullah DİLER, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta, Türkiye
Aktolkın ABUBAKIROVA, Ahmet Yesevi Üniversitesi, KIRGIZİSTAN
Ali AYDIN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Andriela VITIC CETKOVIC, University of Montenegro, Podgorica, Montenegro
Artun YIBAR, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye
Aybuke CEYHUN SEZGİN, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Aydın VURAL, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır, Türkiye
Aziz TEKİN, Ankara Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Bahattin ÖZDEMİR, Akdeniz Üniversitesi, Antalya, Türkiye
Canan HECER, Esenyurt Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Candan VARLIK, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Ebru DENİZ, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Ergün ÖMER GÖKSOY, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın, Türkiye
Feramüs ÖZDEMİR, Akdeniz Üniversitesi, Antalya, Türkiye
Flora ALESKEROVA, Azerbaijan Tourism and Management University, Azerbaijan
Gürhan ÇİFTÇİOĞLU, Kültür Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Harun AKSU, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Hilal ÇOLAK, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Kutay OKTAY, Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu, Türkiye
M. Reşat BAŞAR, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Maya IVANOVA, Varna University of Management, Dobrich, Bulgaria
Mehmet ÇALICIOĞLU, Fırat Üniversitesi, Elazığ, Türkiye
Mehmet ERGÜL, San Fransisco State University, USA
Murat DOĞDUBAY, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir, Türkiye
Mustafa NİZAMLIOĞLU, Gelişim Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Mustafa TAYAR, Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye
Osman ERKMEN, Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep, Türkiye
Ömer ÇETİN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Özer KANBUROĞLU, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Özge ÖZGEN ARUN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Özkan ÖZDEN, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Recep ÇIBIK, Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye
Semra AKAR ŞAHİNGÖZ, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Simona MARTINOSKA, University of St. Kliment Ohridski, Ohrid, Macedonia
Skender KACIU, University of Prishtina, Prishtina, Prishtina, Kosovo
Şerife CENGİZ, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Şule AYDIN, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Nevşehir, Türkiye
Tarık Haluk ÇELİK, Ankara Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Yakup Can SANCAK, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van, Türkiye
Yusuf DOĞRUER, Selçuk Üniversitesi, Konya, Türkiye
Zehra HAJRULAİ-MUSLİU, SS. Cyril and Methodius University, Skopje, Macedonia
Zümrüt ÖĞEL, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Konya, Türkiye


English editor

Dr. Ebru DENİZ, Istanbul Aydin University, Istanbul, Turkey

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC-BY-NC 4.0)