Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Sandıkcı
Prof. Dr.
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
20
Hakemlik
26
CrossRef Atıf
9
20
Yayın
26
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mutfak Kültürü
Geleneksel Yemek
Gastronomi Turizmi
Gastronomi
Kurum
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
1
ATIF
2
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Hülya Mutlu
,
Asilhan Semih Mutlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2678
0
ATIF
2
FAVORİ
2678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması
Yazarlar:
Burak Çıtak
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1981
0
ATIF
1
FAVORİ
1981
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Tolga Kaya
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996704
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1896
1
ATIF
1
FAVORİ
1896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi turizminin gelişmesinde tarihi Afyonkarahisar konaklarının önemi
Yazarlar:
Ömer Saraç
,
Tolga Kaya
,
Huseyin Pamukcu
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1026048
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
0
ATIF
1
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sakarya’da Yaşayan Bulgaristan Muhacirlerinin Yemek Kültürü ve Yemek Tariflerindeki Standartların Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer Berke Curoğlu
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
190
0
FAVORİ
190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Aybike Nur Albayrak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.1479992
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
235
0
FAVORİ
235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli ürünlerin somut olmayan kültürel miras Türk mutfak kültürü unsurlarıyla karşılaştırılması: UNESCO gastronomi şehri Afyonkarahisar ili örneği
Yazarlar:
Hatice Dikmen Boyraz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1349928
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
693
1
FAVORİ
693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
2
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Huseyin Pamukcu
,
Canan Tanrısever
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1255903
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
0
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından Türk Lokumu ve Afyon Kaymağının Afyonkarahisar İçin Önemi
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Academic Research Review
DOI: 10.30622/tarr.1219696
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
526
0
FAVORİ
526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği
Yazarlar:
Ahmet Karagöz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1096537
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
294
0
FAVORİ
294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adıyaman Bayram Taplamasının Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Turgut Türkoğlu
,
Mustafa Sandıkcı
,
Ömer Saraç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
TÜBA-KED Türkiye Bilimler Akademisi Kültür Envanteri Dergisi
DOI: 10.22520/tubaked2022.26.011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1332
0
FAVORİ
1332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1544
1
FAVORİ
1544
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AFYON SUCUĞU ÜRETİCİLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNE YÖNELİK ALGILARI
Yazarlar:
Nurullah Kart
,
Ömer Saraç
,
Huseyin Pamukcu
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1030441
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bulgaristan’dan Sakarya’ya Göç Eden Türklerin Geçmişten Günümüze Mutfak Kültürü
Yazarlar:
Ömer Berke Curoğlu
,
Ömer Saraç
,
Huseyin Pamukcu
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.991117
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1210
0
FAVORİ
1210
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi turizminin gelişmesinde tarihi Afyonkarahisar konaklarının önemi
Yazarlar:
Ömer Saraç
,
Tolga Kaya
,
Huseyin Pamukcu
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1026048
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
1
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Tolga Kaya
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996704
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1896
1
FAVORİ
1896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması
Yazarlar:
Burak Çıtak
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1981
1
FAVORİ
1981
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Hülya Mutlu
,
Asilhan Semih Mutlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2678
2
FAVORİ
2678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL YEMEKLERİN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNUM DÜZEYİ: TÜRKİYE’DEKİ SAKİN ŞEHİRLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
894
0
FAVORİ
894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Müzelerinin Sergileme Şekilleri ve Turist Rehberlerinin Etkisi: Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Mutfak Müzesi Örneği
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.656879
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2101
1
FAVORİ
2101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Devre Mülk/Tatil Sisteminde Karşılaşılan Yönetsel Sorunlar: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Mustafa Sandıkçı
, Aylin Aktaş Alan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.455359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2714
0
FAVORİ
2714
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSLAMİ YAŞAM TARZININ İŞTEN AYRILMA NİYETİNE ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR TERMAL OTELLERİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Mehmet Boyraz
,
Asilhan Semih Mutlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
907
1
FAVORİ
907
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM SEKTÖRÜNDE TEŞVİK VEREN KURUMLARIN AHP YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ: KASTAMONU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Hüseyin Pamukçu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
İşletme Bilimi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2527
0
FAVORİ
2527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İşletme Bilimi Dergisi
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
Turkish Academic Research Review
TÜBA-KED Türkiye Bilimler Akademisi Kültür Envanteri Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi
TÜBA-KED Türkiye Bilimler Akademisi Kültür Envanteri Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Anasay
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of New Tourism Trends
Karatay Sosyal Araştırmalar Dergisi
Kent Akademisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Coğrafi işaretli ürünlerin somut olmayan kültürel miras Türk mutfak kültürü unsurlarıyla karşılaştırılması: UNESCO gastronomi şehri Afyonkarahisar ili örneği
Yazarlar:
Hatice Dikmen Boyraz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1349928
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
693
1
ATIF
1
FAVORİ
693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
1
ATIF
2
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Huseyin Pamukcu
,
Canan Tanrısever
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1255903
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
1
ATIF
0
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1544
2
ATIF
1
FAVORİ
1544
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AFYON SUCUĞU ÜRETİCİLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNE YÖNELİK ALGILARI
Yazarlar:
Nurullah Kart
,
Ömer Saraç
,
Huseyin Pamukcu
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1030441
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
1
ATIF
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Tolga Kaya
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996704
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1896
1
ATIF
1
FAVORİ
1896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Müzelerinin Sergileme Şekilleri ve Turist Rehberlerinin Etkisi: Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Mutfak Müzesi Örneği
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.656879
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2101
2
ATIF
1
FAVORİ
2101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat