Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duran Cankül
Doç. Dr.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın
23
Hakemlik
52
CrossRef Atıf
20
23
Yayın
52
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Uzakdoğu mutfağı konseptli restoranları tercih eden tüketicilerin neofili düzeylerinin tekrar ziyaret niyetine etkisi
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Aleyna Kol
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
725
0
ATIF
2
FAVORİ
725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uzaktan turist rehberliği eğitimi alanların memnuniyet algılarının değerlendirilmesi: Kapadokya Üniversitesi örneği
Yazarlar:
Mehmet Bahar
,
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1020775
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
515
1
ATIF
2
FAVORİ
515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Duran Cankül
, Ahmet Ünver
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1265112
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
267
0
ATIF
2
FAVORİ
267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
Yazarlar:
Saadet Pınar Temizkan
, Coşkun Ceviz,
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.556416
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1373
5
ATIF
1
FAVORİ
1373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi
Yazarlar:
Saadet Pınar Temizkan
,
Duran Cankül
,
Serpil Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
0
ATIF
1
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yemek bloglarının mutfaktaki uygulamaya etkisinde kuşaklar arasındaki farklılaşma
Yazarlar:
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1448272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
231
0
FAVORİ
231
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi kurslarına katılımda medyanın etkisi
Yazarlar:
Duran Cankül
, Azer Dilara Abiş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1356265
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
716
0
FAVORİ
716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Duran Cankül
, Ahmet Ünver
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1265112
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
267
2
FAVORİ
267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
An Investigation Of The Key Determinants Of Intention To Use Payment With Cryptocurrency: The Case Of Restaurant Businesses
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Kevser Çınar
,
Mustafa Çağatay Kızıltaş
,
Işıl Cankül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1297334
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
296
0
FAVORİ
296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Memnuniyeti ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Üçüncü Nesil Kahve Tüketicileri Örneği
Yazarlar:
Duran Cankül
, Azer Dilara Abiş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
284
0
FAVORİ
284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Deneyimsel Değerlerin Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Eskişehir Örneği
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Halil Coda
,
Mustafa Çağatay Kızıltaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1114975
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
1
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uzakdoğu mutfağı konseptli restoranları tercih eden tüketicilerin neofili düzeylerinin tekrar ziyaret niyetine etkisi
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Aleyna Kol
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
725
2
FAVORİ
725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Fatih Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
607
1
FAVORİ
607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran Menülerinde Özel Beslenme Türleri: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Aysucan Aydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1046
0
FAVORİ
1046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Fazıl Kaya
,
Işıl Cankül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2407
0
FAVORİ
2407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uzaktan turist rehberliği eğitimi alanların memnuniyet algılarının değerlendirilmesi: Kapadokya Üniversitesi örneği
Yazarlar:
Mehmet Bahar
,
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1020775
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
515
2
FAVORİ
515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİST REHBERLERİNİN DENEYİMLERİ ÇERÇEVESİNDE TURİSTLERİN RESTORAN SEÇİMİNDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUĞU KRİTERLER
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Serpil Kaya
, Işıl Cankül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
669
1
FAVORİ
669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi
Yazarlar:
Saadet Pınar Temizkan
,
Duran Cankül
,
Serpil Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
1
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği
Yazarlar:
Duran Cankül
, Anıl Kurt,
Mustafa Çağatay Kızıltaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.993869
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
709
1
FAVORİ
709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Gastronomy Tourism From Perspectives of Professional Tourist Guides
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Tarık Yalçınkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.889956
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
555
1
FAVORİ
555
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Foodstagramming ve Tatil Deneyimine Etkisi
Yazarlar:
Duran Cankül
, Derya Avcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.556293
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1296
0
FAVORİ
1296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Thoughts of Academics on the Use of Mobile Augmented Reality in Tourism Education: The Case of Eskisehir
Yazarlar:
Duran Cankül
, Batuhan Sönmez
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
471
0
FAVORİ
471
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
Yazarlar:
Saadet Pınar Temizkan
, Coşkun Ceviz,
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.556416
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1373
1
FAVORİ
1373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlardaki Menü Tasarım Unsurlarının Müşterilerin Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6565
1
FAVORİ
6565
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yazarlar:
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1829
0
FAVORİ
1829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.536914
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1894
0
FAVORİ
1894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bodrum Yarımadası ve Zeytinyağı Turizmi: Uygulanabilirliği Açısından Swot Analizi İle Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duran Cankül
, Efnan Ezenel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
DOI: 10.17153/oguiibf.420729
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2529
1
FAVORİ
2529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seyahat Bloglarında Yer Alan Destinasyon Rehberlerinde Yeme-İçme Önerileri: Turistler Gerçekten Etkileniyor Mu?
Yazarlar:
Duran Cankül
, Hilmi Ar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.505785
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
615
1
FAVORİ
615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Akademik MATBUAT
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Editörlük
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Herkes için Spor ve Rekreasyon Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Journal of Tourismology
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Batı Karadeniz Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi
Yayınlar
Gastronomi kurslarına katılımda medyanın etkisi
Yazarlar:
Duran Cankül
, Azer Dilara Abiş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1356265
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
716
1
ATIF
0
FAVORİ
716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Fatih Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
607
1
ATIF
1
FAVORİ
607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uzaktan turist rehberliği eğitimi alanların memnuniyet algılarının değerlendirilmesi: Kapadokya Üniversitesi örneği
Yazarlar:
Mehmet Bahar
,
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1020775
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
515
1
ATIF
2
FAVORİ
515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Gastronomy Tourism From Perspectives of Professional Tourist Guides
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Tarık Yalçınkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.889956
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
555
2
ATIF
1
FAVORİ
555
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
Yazarlar:
Saadet Pınar Temizkan
, Coşkun Ceviz,
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.556416
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1373
5
ATIF
1
FAVORİ
1373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yazarlar:
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1829
3
ATIF
0
FAVORİ
1829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Duran Cankül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.536914
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1894
4
ATIF
0
FAVORİ
1894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bodrum Yarımadası ve Zeytinyağı Turizmi: Uygulanabilirliği Açısından Swot Analizi İle Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duran Cankül
, Efnan Ezenel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
DOI: 10.17153/oguiibf.420729
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2529
1
ATIF
1
FAVORİ
2529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seyahat Bloglarında Yer Alan Destinasyon Rehberlerinde Yeme-İçme Önerileri: Turistler Gerçekten Etkileniyor Mu?
Yazarlar:
Duran Cankül
, Hilmi Ar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.505785
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
615
2
ATIF
1
FAVORİ
615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat