Duran Cankül profil resmi
Duran Cankül Doç. Dr. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 23 Hakemlik 50 CrossRef Atıf 17
23 Yayın
50 Hakemlik
17 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Duran Cankül , Ahmet Ünver
DOI: 10.32958/gastoria.1265112
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 198

0

2

198

1

2

460

0

2

550

2

1

485

0

1

635

Yayınlar

Yemek bloglarının mutfaktaki uygulamaya etkisinde kuşaklar arasındaki farklılaşma
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1448272
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 91

0

91

Gastronomi kurslarına katılımda medyanın etkisi
Yazarlar: Duran Cankül , Azer Dilara Abiş
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1356265
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 544

0

544

SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Duran Cankül , Ahmet Ünver
DOI: 10.32958/gastoria.1265112
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 198

2

198

0

215

İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 525

0

525

Restoran Menülerinde Özel Beslenme Türleri: İstanbul Örneği
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 911

0

911

0

2152

2

460

1

616

0

1526

1

635

1

485

Foodstagramming ve Tatil Deneyimine Etkisi
Yazarlar: Duran Cankül , Derya Avcı
DOI: 10.32709/akusosbil.556293
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1188

0

1188

0

443

Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
DOI: 10.32958/gastoria.556416
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1262

1

1262

0

6344

ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yayın Bilgisi: 2019 , Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1691

0

1691

İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32958/gastoria.536914
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1771

0

1771

1

2436

1

565

Yayınlar

İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 525

1

0

525

1

2

460

2

1

485

Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
DOI: 10.32958/gastoria.556416
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1262

5

1

1262

ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yayın Bilgisi: 2019 , Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1691

2

0

1691

İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32958/gastoria.536914
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1771

3

0

1771

1

1

2436

2

1

565

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.