Duran CANKÜL Doç. Dr. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 21 Hakemlik 44 CrossRef Atıf 10
21 Yayın
44 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

1

ATIF

2

FAVORİ

328

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

1

FAVORİ

444

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

460

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

292

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

268

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Duran CANKÜL , Ahmet ÜNVER
DOI: 10.32958/gastoria.1265112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 44

0

FAVORİ

44

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

11

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 380

0

FAVORİ

380

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran Menülerinde Özel Beslenme Türleri: İstanbul Örneği
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 648

0

FAVORİ

648

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1708

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

FAVORİ

328

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

460

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1049

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

508

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

334

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Foodstagramming ve Tatil Deneyimine Etkisi
Yazarlar: Duran CANKÜL , Derya AVCI
DOI: 10.32709/akusosbil.556293
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1043

0

FAVORİ

1043

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

401

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
DOI: 10.32958/gastoria.556416
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1084

0

FAVORİ

1084

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

5898

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yayın Bilgisi: 2019 , Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1432

0

FAVORİ

1432

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32958/gastoria.536914
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1609

0

FAVORİ

1609

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2269

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

444

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 380

1

ATIF

0

FAVORİ

380

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

2

FAVORİ

328

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
DOI: 10.32958/gastoria.556416
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1084

4

ATIF

0

FAVORİ

1084

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yayın Bilgisi: 2019 , Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1432

1

ATIF

0

FAVORİ

1432

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32958/gastoria.536914
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1609

1

ATIF

0

FAVORİ

1609

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

1

FAVORİ

444

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.