Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serpil Kaya
Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Rumeli Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
6
5
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0003-3430-7169
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Yiyecek ve İçecek
Yemek ve Küreselleşme
Turizm
Kurum
İstanbul Rumeli Üniversitesi
Popüler Yayınları
TURİZM LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN TURİZM SEKTÖRÜNE YÖNELİK İŞ ETİĞİ TUTUMLARI
Yazarlar:
Serpil Kaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
557
0
ATIF
1
FAVORİ
557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Algılarının Sektörde Kalma Niyetlerine Etkisi: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği
Yazarlar:
Serpil Kaya
, Yasin Emre Oğuz, Veysel Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.763340
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1254
3
ATIF
1
FAVORİ
1254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİST REHBERLERİNİN DENEYİMLERİ ÇERÇEVESİNDE TURİSTLERİN RESTORAN SEÇİMİNDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUĞU KRİTERLER
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Serpil Kaya
, Işıl Cankül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
651
0
ATIF
1
FAVORİ
651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Füzyon Mutfak Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
Serpil Kaya
,
Mustafa Oğuzhan Ercan
,
Taner Erdoğan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1491893
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
102
0
FAVORİ
102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİST REHBERLERİNİN DENEYİMLERİ ÇERÇEVESİNDE TURİSTLERİN RESTORAN SEÇİMİNDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUĞU KRİTERLER
Yazarlar:
Duran Cankül
,
Serpil Kaya
, Işıl Cankül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
651
1
FAVORİ
651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi
Yazarlar:
Saadet Pınar Temizkan
,
Duran Cankül
,
Serpil Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1640
0
FAVORİ
1640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Algılarının Sektörde Kalma Niyetlerine Etkisi: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği
Yazarlar:
Serpil Kaya
, Yasin Emre Oğuz, Veysel Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.763340
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1254
1
FAVORİ
1254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN TURİZM SEKTÖRÜNE YÖNELİK İŞ ETİĞİ TUTUMLARI
Yazarlar:
Serpil Kaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
557
1
FAVORİ
557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik MATBUAT
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Turizm Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Algılarının Sektörde Kalma Niyetlerine Etkisi: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği
Yazarlar:
Serpil Kaya
, Yasin Emre Oğuz, Veysel Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.763340
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1254
3
ATIF
1
FAVORİ
1254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat