Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Beyza Hatice Ulusoy
Prof. Dr.
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
5
5
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-9278-2537
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Investigation of quality characteristics of industrially produced halloumi cheese
Yazarlar:
Beyza Hatice Ulusoy
,
Fatma Kaya
,
Doruk Kaynarca
,
Şifa Berkan
,
Hafizu İbrahim Kademi
,
Canan Hecer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.1218926
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
878
0
FAVORİ
878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokak gıdaları: Halk sağlığı ve Kuzey Kıbrıs’tan örnekler
Yazarlar:
Fatma Kaya
,
Beyza Hatice Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.1103537
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1048
0
FAVORİ
1048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Hellim Üretim Prosesinde Mikrobiyolojik Tehlikelerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Beyza Hatice Ulusoy
, Canan Hecer, Şifa Berkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.742811
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
991
0
FAVORİ
991
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmler: Gida İşletmelerinde Oluşumu, Özellikleri ve Önlenmesi
Yazarlar: Kefyalew Chırkena,
Beyza Ulusoy
,
Canan Hecer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
761
0
FAVORİ
761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
WHAT DO THEY KNOW ABOUT FOOD SAFETY? A QUESTIONNAIRE SURVEY ON FOOD SAFETY KNOWLEDGE OF KITCHEN EMPLOYEES IN ISTANBUL
Yazarlar:
Beyza Hatice Ulusoy
, Nurdan Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32217
0
FAVORİ
32217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Aydın Gastronomy
Food and Health
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Yayınlar
Sokak gıdaları: Halk sağlığı ve Kuzey Kıbrıs’tan örnekler
Yazarlar:
Fatma Kaya
,
Beyza Hatice Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.1103537
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1048
1
ATIF
0
FAVORİ
1048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Hellim Üretim Prosesinde Mikrobiyolojik Tehlikelerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Beyza Hatice Ulusoy
, Canan Hecer, Şifa Berkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.742811
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
991
1
ATIF
0
FAVORİ
991
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat