avatar
Reha Kılıçhan Doç. Dr. Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Yayın 5 Hakemlik 27 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 50
5 Yayın
27 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
50 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Mutfak Kültürü Mutfak Sanatları Türk Mutfağı Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler Mutfak Planlama Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Kurum

Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Popüler Yayınları

GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
ATIF 10 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5824

10

3

5824

4

2

643

Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5827

10

1

5827

0

1

640

Avrupa’daki UNESCO küresel jeopark web sitelerinin gastronomi ile ilgili içeriklerinin değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1452531
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 289

0

1

289

Yayınlar

1

289

2

643

1

640

Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5827

1

5827

GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5824

3

5824

Yayınlar

4

2

643

Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5827

10

1

5827

GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
ATIF 10 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5824

10

3

5824

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.