Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Reha Kılıçhan
Doç. Dr.
Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Yayın
5
Hakemlik
32
CrossRef Atıf
28
TR Dizin Atıf
57
5
Yayın
32
Hakemlik
28
CrossRef Atıf
57
TR Dizin Atıf
0000-0003-2570-5771
57214794387
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Türk Mutfağı
Mutfak Kültürü
Gastronomi Turizmi
Gastronomi
Gastronomik Trendler
Mutfak Sanatları
Mutfak Planlama
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Kurum
Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Popüler Yayınları
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
Yazarlar:
Alaattin Başoda
, Serkan Aylan,
Reha Kılıçhan
,
Yusuf Acar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
ATIF
10
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6042
10
ATIF
3
FAVORİ
6042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Jeoparkların Çevrimiçi Tanıtım Faaliyetlerine Yönelik Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Büşra Şener
,
Nihat Çeşmeci
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1353795
ATIF
5
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
5
ATIF
2
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avrupa’daki UNESCO küresel jeopark web sitelerinin gastronomi ile ilgili içeriklerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nihat Çeşmeci
,
Gözde Çulfacı
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1452531
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1061
1
ATIF
2
FAVORİ
1061
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
Yazarlar:
Reha Kılıçhan
,
Mustafa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6226
12
ATIF
1
FAVORİ
6226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İZLENİM YÖNETİMİ DAVRANIŞI, INSTAGRAM KULLANIM YOĞUNLUĞU VE FOODSTAGRAMMING DAVRANIŞI İLİŞKİSİ: TÜRKİYE ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Gözde Çulfacı
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Erciyes Akademi
DOI: 10.48070/erciyesakademi.1322682
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
906
0
ATIF
1
FAVORİ
906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Avrupa’daki UNESCO küresel jeopark web sitelerinin gastronomi ile ilgili içeriklerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nihat Çeşmeci
,
Gözde Çulfacı
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1452531
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1061
2
FAVORİ
1061
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Jeoparkların Çevrimiçi Tanıtım Faaliyetlerine Yönelik Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Büşra Şener
,
Nihat Çeşmeci
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1353795
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
2
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İZLENİM YÖNETİMİ DAVRANIŞI, INSTAGRAM KULLANIM YOĞUNLUĞU VE FOODSTAGRAMMING DAVRANIŞI İLİŞKİSİ: TÜRKİYE ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Gözde Çulfacı
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Erciyes Akademi
DOI: 10.48070/erciyesakademi.1322682
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
906
1
FAVORİ
906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
Yazarlar:
Reha Kılıçhan
,
Mustafa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6226
1
FAVORİ
6226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
Yazarlar:
Alaattin Başoda
, Serkan Aylan,
Reha Kılıçhan
,
Yusuf Acar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6042
3
FAVORİ
6042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erciyes Akademi
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Global Tourism and Technology Research
Tourism and Recreation
Editörlük
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Gordion Sosyal Bilimler Dergisi
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Dumlupınar Üniversitesi İİBF Dergisi
Erciyes Akademi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourismology
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Sosyal Bilimler Akademi Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yayınlar
Avrupa’daki UNESCO küresel jeopark web sitelerinin gastronomi ile ilgili içeriklerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nihat Çeşmeci
,
Gözde Çulfacı
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1452531
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1061
1
ATIF
2
FAVORİ
1061
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Jeoparkların Çevrimiçi Tanıtım Faaliyetlerine Yönelik Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Büşra Şener
,
Nihat Çeşmeci
,
Reha Kılıçhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1353795
ATIF
5
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
5
ATIF
2
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
Yazarlar:
Reha Kılıçhan
,
Mustafa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6226
12
ATIF
1
FAVORİ
6226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
Yazarlar:
Alaattin Başoda
, Serkan Aylan,
Reha Kılıçhan
,
Yusuf Acar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
ATIF
10
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6042
10
ATIF
3
FAVORİ
6042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat