Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nuray Can
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
4
Yayın
1
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Fonksiyonel bir gıda bileşeni olarak hurma çekirdeği
Yazarlar:
Nuray Can
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel bir içecek şalgam suyunun üretimi ve muhafazası
Yazarlar:
Burç Ersoy
,
Nuray Can
,
Aysun Sağlam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2023
0
FAVORİ
2023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkatın muhafazası ve çeşitli gıdaların üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Nuray Can
, Meryem Badayman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
DOI: 10.46239/ejbcs.1049566
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1023
0
FAVORİ
1023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitki Çaylarında Mikrobiyal Kalite ve Mikotoksin Varlığı
Yazarlar:
Nuray Can
,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.413371
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6094
0
FAVORİ
6094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Hakemlik
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Yayınlar
Kamkatın muhafazası ve çeşitli gıdaların üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Nuray Can
, Meryem Badayman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
DOI: 10.46239/ejbcs.1049566
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1023
2
ATIF
0
FAVORİ
1023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitki Çaylarında Mikrobiyal Kalite ve Mikotoksin Varlığı
Yazarlar:
Nuray Can
,
Serap Duraklı Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.413371
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6094
4
ATIF
0
FAVORİ
6094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI