Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Osman Özer
Dr. Öğretim Görevlisi
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
5
6
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-8543-0664
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Yönetimi
av turizmi
av eti
av mutfağı
Kurum
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Av Turizminin Kırsal Kalkınmaya Etkisi; Türkiye ile Kuzey Ülkeleri Karşılaştırılması
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1291798
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
619
1
ATIF
2
FAVORİ
619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Yerli Turist Avcıların Av Hayvanları İçin Av Köpeği Tercihleri
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2297
0
ATIF
1
FAVORİ
2297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri Hürmetçi Sazlığının Ornito Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.926528
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1104
1
ATIF
1
FAVORİ
1104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri Hürmetçi Sazlığı’nın coğrafi işaretli ürün potansiyeli ve gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
0
ATIF
1
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve av turizmi: farklı pişirme yöntemleri uygulanmış yabani tavşan (lepus europaeus) av etinin duyusal özelliklerinin etkisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1466172
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
162
1
ATIF
1
FAVORİ
162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomi ve av turizmi: farklı pişirme yöntemleri uygulanmış yabani tavşan (lepus europaeus) av etinin duyusal özelliklerinin etkisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1466172
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
162
1
FAVORİ
162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Av Turizminin Kırsal Kalkınmaya Etkisi; Türkiye ile Kuzey Ülkeleri Karşılaştırılması
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1291798
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
619
2
FAVORİ
619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri Hürmetçi Sazlığı’nın coğrafi işaretli ürün potansiyeli ve gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
1
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Yerli Turist Avcıların Av Hayvanları İçin Av Köpeği Tercihleri
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2297
1
FAVORİ
2297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri Hürmetçi Sazlığının Ornito Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.926528
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1104
1
FAVORİ
1104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’NİN AV TURİZMİ POTANSİYELİ KONUSUNDA BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2515
0
FAVORİ
2515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Tourism Research Institute
Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi
Tourism and Recreation
Hakemlik
Journal of Tourism Research Institute
Yayınlar
Gastronomi ve av turizmi: farklı pişirme yöntemleri uygulanmış yabani tavşan (lepus europaeus) av etinin duyusal özelliklerinin etkisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1466172
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
162
1
ATIF
1
FAVORİ
162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Av Turizminin Kırsal Kalkınmaya Etkisi; Türkiye ile Kuzey Ülkeleri Karşılaştırılması
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1291798
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
619
1
ATIF
2
FAVORİ
619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri Hürmetçi Sazlığının Ornito Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Osman Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.926528
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1104
1
ATIF
1
FAVORİ
1104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat