avatar
Alev Yüksel Aydar Doç. Dr. MANISA CELAL BAYAR UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 12
6 Yayın
7 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gıda Teknolojileri

Kurum

MANISA CELAL BAYAR UNIVERSITY

Yayınlar

0

585

Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi
Yazarlar: Hazel Önder, Alev Yüksel Aydar
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16313

0

16313

0

2217

0

577

Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimi ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler
Yazarlar: Alev Yüksel Aydar , Neriman Bağdatlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2014 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8764

0

8764

Yayınlar

Fiziksel Yöntemlerin Zeytin Acılık Bileşenleri Üzerindeki Etkilerinin Modellenmesi
Yazarlar: Tuncay Yılmaz , Alev Yüksel Aydar , Melisa Özçelik
DOI: 10.35414/akufemubid.1006595
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 585

1

0

585

4

0

2217

3

0

577

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.