avatar
Alev Yüksel Aydar Doç. Dr. MANISA CELAL BAYAR UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
7 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri

Kurum

MANISA CELAL BAYAR UNIVERSITY

Yayınlar

0

338

Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi
Yazarlar: Hazel Önder, Alev Yüksel Aydar
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11091

0

11091

0

1578

0

424

Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimi ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler
Yazarlar: Alev Yüksel Aydar , Neriman Bağdatlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2014 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7491

0

7491

Yayınlar

4

0

1578

3

0

424

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.