Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Alev Yüksel Aydar
Doç. Dr.
MANISA CELAL BAYAR UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
5
6
Yayın
7
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-9780-0917
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
MANISA CELAL BAYAR UNIVERSITY
Yayınlar
Çekirdeksiz kuru zeytin kalite özellikleri üzerine ultrason, dondurma ve kurutma işlemlerinin etkileri
Yazarlar:
Melisa Özçelik
,
Alev Yüksel Aydar
,
Tuncay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1007493
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
653
0
FAVORİ
653
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fiziksel Yöntemlerin Zeytin Acılık Bileşenleri Üzerindeki Etkilerinin Modellenmesi
Yazarlar:
Tuncay Yılmaz
,
Alev Yüksel Aydar
, Melisa Özçelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.1006595
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
436
0
FAVORİ
436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şekerleme Üretiminde Kullanılan Hammaddeler ve Fonksiyonel Yumuşak Şekerleme Üretimi
Yazarlar: Hazel Önder,
Alev Yüksel Aydar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13142
0
FAVORİ
13142
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı
Yazarlar:
Alev Yüksel Aydar
,
Tuncay Yılmaz
,
Ceren Mataracı
,
Tuba Sağlam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.775565
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1889
0
FAVORİ
1889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason önişlemi uygulanmış mikrodalgada kurutulan zeytin dilimlerinin peleg modeli kullanılarak kuruma ve rehidrasyon kinetikleri
Yazarlar:
Alev Yüksel Aydar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.644838
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
494
0
FAVORİ
494
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimi ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler
Yazarlar:
Alev Yüksel Aydar
, Neriman Bağdatlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8127
0
FAVORİ
8127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Akademik Gıda
Aydın Gastronomy
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı
Yazarlar:
Alev Yüksel Aydar
,
Tuncay Yılmaz
,
Ceren Mataracı
,
Tuba Sağlam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.775565
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1889
4
ATIF
0
FAVORİ
1889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason önişlemi uygulanmış mikrodalgada kurutulan zeytin dilimlerinin peleg modeli kullanılarak kuruma ve rehidrasyon kinetikleri
Yazarlar:
Alev Yüksel Aydar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.644838
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
494
3
ATIF
0
FAVORİ
494
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat