Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ayse Büşra MADENCİ
Ayse Büşra MADENCİ
Doç. Dr.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Bilinmiyor
Yayın
5
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
3
Bilinmiyor
5
Yayın
13
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Koronavirüs (COVID-19) Salgınının Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkisinin Belirlenmesi: Antalya İli Örneği
Yazarlar:
İrem ÇAFA
,
Ayse Büşra MADENCİ
,
Ümit SORMAZ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1196907
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
206
0
FAVORİ
206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yerel Yiyecek Tüketim Motivasyonlarının Yerli Turistlerin Tekrar Ziyaret Etme Niyetlerine Etkisinin Belirlenmesi: Van Kahvaltısı Örneği
Yazarlar:
Ayşegül DAŞDEMİR
,
Ayse Büşra MADENCİ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.949285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
858
0
FAVORİ
858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN ÖRGÜTSEL YAPISI VE HİYERARŞİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: KONYA İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ayse Büşra MADENCİ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
750
0
FAVORİ
750
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Consumer’s Willingness to Pay for Halal Food
Yazarlar:
Ayse Büşra MADENCİ
,
Zeki BAYRAMOĞLU
,
Selman TÜRKER
,
Kemalettin AĞIZAN
,
Vildan EYİZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.681421
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
588
0
FAVORİ
588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK TUTUM VE ALGILARINI ETKİLEYEN SOSYO-EKONOMİK FAKTÖRLER: KONYA İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ayse Büşra MADENCİ
,
Selman TÜRKER
,
Zeki BAYRAMOĞLU
,
Vildan EYİZ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
0
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of International Environmental Application and Science
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Ulusal Çevre Bilimleri Araştırma Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yerel Yiyecek Tüketim Motivasyonlarının Yerli Turistlerin Tekrar Ziyaret Etme Niyetlerine Etkisinin Belirlenmesi: Van Kahvaltısı Örneği
Yazarlar:
Ayşegül DAŞDEMİR
,
Ayse Büşra MADENCİ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.949285
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
858
1
ATIF
0
FAVORİ
858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Consumer’s Willingness to Pay for Halal Food
Yazarlar:
Ayse Büşra MADENCİ
,
Zeki BAYRAMOĞLU
,
Selman TÜRKER
,
Kemalettin AĞIZAN
,
Vildan EYİZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.681421
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
588
2
ATIF
0
FAVORİ
588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat