Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeliz Pekerşen
Doç. Dr.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
18
Hakemlik
32
CrossRef Atıf
36
18
Yayın
32
Hakemlik
36
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi Turizmi
Örgütsel Davranış
Strateji
Otel İşletmeciliği
Sürdürülebilir Turizm
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Yöresel Mutfak Kültürünün Turizme Kazandırılmasında Yerel Halkın Tutumu: Karaman İlinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Seher Kavak
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1019182
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1576
3
ATIF
3
FAVORİ
1576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İş Stresi İle Toksik Davranışlar Arasındaki İlişki: Aşçılar Üzerinde Bir Araştırma*
Yazarlar:
Kamil Unur
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.303722
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4560
12
ATIF
2
FAVORİ
4560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MÜZE ZİYARETÇİLERİNİN HİZMET KALİTESİNE YÖNELİK ALGILAMALARI: MEVLANA MÜZESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erkan Güneş
,
Yeliz Pekerşen
, Gürkan Alagöz, Kadri Koray Sivrikaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
DOI: 10.20990/kilisiibfakademik.534457
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1960
10
ATIF
1
FAVORİ
1960
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Planlamasına Yerel Halkın Katılımı: Konya İlinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Aynur Gülenç Birsen
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.538270
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
0
ATIF
1
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Sektöründe Hizmet Veren İşletmelerin Sundukları Helal Ürün ve Hizmetlere Yönelik Risk Boyutlarının Değerlendirilmesi: İstanbul Tarihi Yarımada’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistler Üzerinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
,
Abdullah Uslu
,
Rıdvan Solmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
0
ATIF
1
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tema Park Ziyaretçilerinin Deneyim Algısının Davranışsal Niyete Etkileri
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
,
Gürkan Alagöz
,
Eda Nur Takkacığil
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
152
1
FAVORİ
152
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tema Park Ziyaretçilerinin Deneyim Algısının Davranışsal Niyete Etkileri
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
,
Gürkan Alagöz
,
Eda Nur Takkacığil
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1434698
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
676
1
FAVORİ
676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN STAJ SÜREÇLERİNDE YAŞADIKLARI İŞ STRESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İsmet Kutay Sırıklı
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.1280612
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1410
0
FAVORİ
1410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Entelektüel Sermayenin Yiyecek-İçecek Sektöründe Çalışan İşgörenlerin İş Performansına Etkisi: Konya İlinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
,
Eray Turpcu
,
Emre Sarıtaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1136375
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
503
0
FAVORİ
503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfak Kültürünün Turizme Kazandırılmasında Yerel Halkın Tutumu: Karaman İlinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Seher Kavak
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1019182
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1576
3
FAVORİ
1576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm İşletmelerinde Personel Güçlendirme
Yazarlar:
Nalan Aslan
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
766
1
FAVORİ
766
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AKADEMİSYENLERİN YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE İTHAL GIDA ÜRÜNÜ KULLANIMI KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİ
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
, Esma Ümran Ayaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.597244
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1911
0
FAVORİ
1911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZİYARETÇİLERİN ŞEB-İ ARUS MEVLANA’YI ANMA TÖRENLERİNE KATILIM NEDENLERİNİN DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER AÇISINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Seher Toklu
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türkiye Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1348
1
FAVORİ
1348
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul İlinde 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlere İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Onur Tugay
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.682934
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1208
1
FAVORİ
1208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Planlamasına Yerel Halkın Katılımı: Konya İlinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Aynur Gülenç Birsen
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.538270
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
1
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran İşletmelerinde Gıda İsrafının Önlenmesi ve İhtiyaç Fazlası Yemeğin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Mobil Uygulama Modelinin Geliştirilmesi: LUSE
Yazarlar: Uğurcan Erik,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.605045
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8170
1
FAVORİ
8170
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MÜZE ZİYARETÇİLERİNİN HİZMET KALİTESİNE YÖNELİK ALGILAMALARI: MEVLANA MÜZESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erkan Güneş
,
Yeliz Pekerşen
, Gürkan Alagöz, Kadri Koray Sivrikaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
DOI: 10.20990/kilisiibfakademik.534457
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1960
1
FAVORİ
1960
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Sektöründe Hizmet Veren İşletmelerin Sundukları Helal Ürün ve Hizmetlere Yönelik Risk Boyutlarının Değerlendirilmesi: İstanbul Tarihi Yarımada’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistler Üzerinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
,
Abdullah Uslu
,
Rıdvan Solmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
1
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya İlinde Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Kültürel Mirasın Korunması ve Kullanımına Yönelik Yerel Halkın Görüşleri
Yazarlar: Erkan Güneş,
Yeliz Pekerşen
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
, Recep Tayyip Ünüvar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2857
1
FAVORİ
2857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AŞÇILIK EĞİTİMİ VE SEKTÖR BAŞARISI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE ÇALIŞAN AŞÇILAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
,
Nalan Aslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.472843
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2304
0
FAVORİ
2304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAYATI SONLANDIRMAK İÇİN SEYAHAT…!
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
1
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Oyuncak Turist Paradoksu
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
, Aynur Gülenç Birsen,
Nalan Aslan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
725
1
FAVORİ
725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İş Stresi İle Toksik Davranışlar Arasındaki İlişki: Aşçılar Üzerinde Bir Araştırma*
Yazarlar:
Kamil Unur
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.303722
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4560
2
FAVORİ
4560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Türkiye Sosyal Araştırmalar Dergisi
Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Editörlük
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Son Okuyucu , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Hakemlik
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Dünya Multidisipliner Araştırmalar Dergisi
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Tourism Research Institute
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi
Kültür Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN STAJ SÜREÇLERİNDE YAŞADIKLARI İŞ STRESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İsmet Kutay Sırıklı
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.1280612
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1410
1
ATIF
0
FAVORİ
1410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfak Kültürünün Turizme Kazandırılmasında Yerel Halkın Tutumu: Karaman İlinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Seher Kavak
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1019182
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1576
3
ATIF
3
FAVORİ
1576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AKADEMİSYENLERİN YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE İTHAL GIDA ÜRÜNÜ KULLANIMI KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİ
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
, Esma Ümran Ayaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.597244
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1911
2
ATIF
0
FAVORİ
1911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran İşletmelerinde Gıda İsrafının Önlenmesi ve İhtiyaç Fazlası Yemeğin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Mobil Uygulama Modelinin Geliştirilmesi: LUSE
Yazarlar: Uğurcan Erik,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.605045
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8170
4
ATIF
1
FAVORİ
8170
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MÜZE ZİYARETÇİLERİNİN HİZMET KALİTESİNE YÖNELİK ALGILAMALARI: MEVLANA MÜZESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erkan Güneş
,
Yeliz Pekerşen
, Gürkan Alagöz, Kadri Koray Sivrikaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
DOI: 10.20990/kilisiibfakademik.534457
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1960
10
ATIF
1
FAVORİ
1960
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AŞÇILIK EĞİTİMİ VE SEKTÖR BAŞARISI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE ÇALIŞAN AŞÇILAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yeliz Pekerşen
,
Nalan Aslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.472843
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2304
4
ATIF
0
FAVORİ
2304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İş Stresi İle Toksik Davranışlar Arasındaki İlişki: Aşçılar Üzerinde Bir Araştırma*
Yazarlar:
Kamil Unur
,
Yeliz Pekerşen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.303722
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4560
12
ATIF
2
FAVORİ
4560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat