Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dilistan Shipman
Dr. Öğr. Üyesi
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
4
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Kurum
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yazarlar:
Zehra Dilistan Shıpman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3079
2
ATIF
1
FAVORİ
3079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
Yazarlar:
İlker Gül
,
Dilistan Shipman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
839
1
ATIF
1
FAVORİ
839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
Yazarlar:
İlker Gül
,
Dilistan Shipman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
839
1
FAVORİ
839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenmede Vejetaryen Modeli
Yazarlar:
Dilistan Shipman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5681
0
FAVORİ
5681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Factors Affecting Food Choices of Millennials: How they Decide What to Eat?
Yazarlar:
Zehra Dılıstan Shıpman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0036
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3853
0
FAVORİ
3853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yazarlar:
Zehra Dilistan Shıpman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3079
1
FAVORİ
3079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Aydın Gastronomy
Beykoz Akademi Dergisi
Journal of Tourismology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
Yazarlar:
İlker Gül
,
Dilistan Shipman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
839
1
ATIF
1
FAVORİ
839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yazarlar:
Zehra Dilistan Shıpman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3079
2
ATIF
1
FAVORİ
3079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat