avatar
Aycan Yiğit Çınar Doç. Dr. BURSA TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın 9 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 3
9 Yayın
14 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

BURSA TECHNICAL UNIVERSITY

Yayınlar

0

182

THE BIOLOGICAL ACTIVITIES OF OLEUROPEIN AND HYDROXYTYROSOL
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 157

0

157

Arı Ekmeğinin Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Karakterizasyonu
Yayın Bilgisi: 2024 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.1522990
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 658

0

658

0

1440

Keşkül Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.953966
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3789

0

3789

Bitki Korumada Mikrobiyal Pestisitlerin Kullanım Olanakları ve Etki Mekanizmaları
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1113033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3309

0

3309

0

919

ÇEVRESEL İZLEME PROGRAMI: GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK GÜVENLİĞİ DESTEKLEYEN ERKEN UYARI SİSTEMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2642

0

2642

FARKLI ÇİÇEK BALLARININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.687207
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1752

0

1752

Yayınlar

ÇEVRESEL İZLEME PROGRAMI: GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK GÜVENLİĞİ DESTEKLEYEN ERKEN UYARI SİSTEMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21105
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2642

1

0

2642

FARKLI ÇİÇEK BALLARININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.687207
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1752

3

0

1752

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.