Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aycan Yiğit Çınar
Doç. Dr.
BURSA TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
7
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-2038-725X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
BURSA TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
Arı Ekmeğinin Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Karakterizasyonu
Yazarlar:
Hacer Ergün
,
Gökçe Taner
,
Aycan Yiğit Çınar
,
Yonca Karagül Yuceer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1522990
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
89
0
FAVORİ
89
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artemisinin Yield and Cyto/Genotoxic Properties of Naturally Grown Artemisia Annua L. In Uludag, Turkey
Yazarlar:
Belkıs Yaşa
,
Naile Angın
,
Murat Ertaş
,
Sibel Tuna
,
Aycan Çınar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Innovative Science and Engineering
DOI: 10.38088/jise.1033063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
0
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keşkül Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması
Yazarlar:
Elif Onbaşı
,
Aycan Çınar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.953966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2942
0
FAVORİ
2942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitki Korumada Mikrobiyal Pestisitlerin Kullanım Olanakları ve Etki Mekanizmaları
Yazarlar:
Çiğdem Işık
,
Aycan Çınar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1113033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2252
0
FAVORİ
2252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı ticari yıkama çözeltilerinin kiraz mikrobiyal kalitesi üzerine etkisi
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Aycan Çınar
,
Ferda Sobacı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.958125
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
754
0
FAVORİ
754
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇEVRESEL İZLEME PROGRAMI: GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK GÜVENLİĞİ DESTEKLEYEN ERKEN UYARI SİSTEMİ
Yazarlar:
Elif Onbaşı
,
Aycan Çınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1887
0
FAVORİ
1887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ÇİÇEK BALLARININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aycan Çınar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.687207
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1394
0
FAVORİ
1394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Innovative Science and Engineering
Uludağ Arıcılık Dergisi
Editörlük
Journal of Innovative Science and Engineering
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Innovative Science and Engineering
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kommagene Biyoloji Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Yayınlar
FARKLI ÇİÇEK BALLARININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aycan Çınar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.687207
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1394
2
ATIF
0
FAVORİ
1394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat