Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
İlhan Gün
İlhan Gün
Doç. Dr.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, BURDUR GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
7
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
47
7
Yayın
16
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
47
TR Dizin Atıf
0000-0003-0047-273X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, BURDUR GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1487
2
ATIF
1
FAVORİ
1487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Antalya ilindeki 4 ve 5 yıldızlı otel mutfaklarında uygulanan gıda güvenliği yönetimi sistemlerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mihriban Ülkü Körk
,
Bedia Şimşek
,
İlhan Gün
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1142963
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
736
0
FAVORİ
736
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TULUM PEYNİRİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN KEÇİ DERİLERİNİN KARAKTERİSTİKLERİ VE OLGUNLAŞTIRMA ORTAMLARINDAKİ DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
0
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Psyllium, bezelye ve yulaf diyet liflerinin depolama süresi boyunca ayranın fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Halil Yalçın
,
İlhan Gün
,
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1143580
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
648
0
FAVORİ
648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aromalı dondurmaların bazı fizikokimyasal, reolojik ve duyusal özellikleri
Yazarlar:
Bedia Şimşek
,
İlhan Gün
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.911167
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1429
0
FAVORİ
1429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1487
1
FAVORİ
1487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE VE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE ÜRETİLEN HELLİM PEYNİRLERİNİN BAZI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
İlhan Gün
, Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1595
0
FAVORİ
1595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Ürünleri Tüketicilerinin Etiket Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi
Yazarlar:
İlhan Gün
, Hikmet Orhan
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2935
0
FAVORİ
2935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Biotechnology and Strategic Health Research
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
TULUM PEYNİRİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN KEÇİ DERİLERİNİN KARAKTERİSTİKLERİ VE OLGUNLAŞTIRMA ORTAMLARINDAKİ DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22015
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
2
ATIF
0
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1487
2
ATIF
1
FAVORİ
1487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat