Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bedia Şimşek
Prof. Dr.
Süleyman Demirel Universitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın
13
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
20
13
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
0000-0002-7497-1542
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
Süleyman Demirel Universitesi Mühendislik Fakültesi
Yayınlar
Farklı tatlandırıcılar ve kaymak kullanımı ile üretilen Höşmerim tatlısının akrilamid içeriği ve bazı özellikleri
Yazarlar:
Gamze Mutlu
,
Sümeyra Uğur
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1587053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
250
0
FAVORİ
250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Microbiological, rheological properties and aroma composition of flower and pine honey-added ayran
Yazarlar:
Yunus Nail İnce
,
Mehmet Çelebi
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
127
0
FAVORİ
127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gofret Tipi Dondurma Külahlarının Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Bedia Şimşek
,
Fatma Hayıt
,
Burcu Uğur
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.1327144
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
793
0
FAVORİ
793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNEK, KOYUN VE KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLEN KAYMAKLARIN BAZI KARBONİL BİLEŞİKLERİ, SERBEST YAĞ ASİDİ BİLEŞİMLERİ VE TOKOFEROL İÇERİKLERİ
Yazarlar:
Mustafa Yılmazer
,
Ayşe Gül Özaydın
,
Zehra Albay
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1215997
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
499
0
FAVORİ
499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİL PEYNİRLERİNDEN ÜRETİLEN PEYNİR CİPSLERİNİN BAZI KİMYASAL, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Sumeyra Ugur
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1129110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
895
0
FAVORİ
895
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antalya ilindeki 4 ve 5 yıldızlı otel mutfaklarında uygulanan gıda güvenliği yönetimi sistemlerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mihriban Ülkü Körk
,
Bedia Şimşek
,
İlhan Gün
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1142963
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1319
0
FAVORİ
1319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Fatty Acid Compositions and Textural Properties of Dry Clotted Creams Produced in Different Drying Systems
Yazarlar: Esma Çapa,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.1127548
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
691
0
FAVORİ
691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çam ve Çiçek Balı İlavesi ile Üretilen Ayranların Bazı Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Yunus Nail İnce
,
Mehmet Çelebi
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1061306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
595
0
FAVORİ
595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aromalı dondurmaların bazı fizikokimyasal, reolojik ve duyusal özellikleri
Yazarlar:
Bedia Şimşek
,
İlhan Gün
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.911167
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2455
0
FAVORİ
2455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz peynir telemesinden üretilen cipslerin fizikokimyasal, tekstürel özellikleri ve akrilamid içerikleri
Yazarlar:
Sumeyra Ugur
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.932609
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
0
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Olgunlaşmış Kaşar Peynirlerinde Bazı Kimyasal ve Tekstürel Özelliklerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mehmet Çelebi
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1524
0
FAVORİ
1524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuzlu Yoğurdun Üretimi ve Uzun Süre Depolanması Sırasında Aflatoksin M1 Konsantrasyonundaki Değişiklikler
Yazarlar:
Zehra Albay
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.442395
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1221
0
FAVORİ
1221
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurtta Melaminin Biyokristalizasyon Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar: Onur Acar,
Bedia Şimşek
, Alper Kuşçu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1684
0
FAVORİ
1684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sakarya University Journal of Science
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Gıda
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Farklı tatlandırıcılar ve kaymak kullanımı ile üretilen Höşmerim tatlısının akrilamid içeriği ve bazı özellikleri
Yazarlar:
Gamze Mutlu
,
Sümeyra Uğur
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1587053
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
250
1
ATIF
0
FAVORİ
250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİL PEYNİRLERİNDEN ÜRETİLEN PEYNİR CİPSLERİNİN BAZI KİMYASAL, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Sumeyra Ugur
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1129110
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
895
1
ATIF
0
FAVORİ
895
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çam ve Çiçek Balı İlavesi ile Üretilen Ayranların Bazı Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Yunus Nail İnce
,
Mehmet Çelebi
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1061306
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
595
1
ATIF
0
FAVORİ
595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aromalı dondurmaların bazı fizikokimyasal, reolojik ve duyusal özellikleri
Yazarlar:
Bedia Şimşek
,
İlhan Gün
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.911167
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2455
1
ATIF
0
FAVORİ
2455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuzlu Yoğurdun Üretimi ve Uzun Süre Depolanması Sırasında Aflatoksin M1 Konsantrasyonundaki Değişiklikler
Yazarlar:
Zehra Albay
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.442395
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1221
1
ATIF
0
FAVORİ
1221
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat