avatar
Zehra Albay Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 1
3 Yayın
0 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Teknolojileri Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

Blok Tip Eritme Peynirinden Üretilen Peynir Cipslerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar: Zehra Albay , Tuğçe İşliyen, Yoldaş Yıldırım, Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.977293
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1249

0

1249

0

1220

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Blok Tip Eritme Peynirinden Üretilen Peynir Cipslerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar: Zehra Albay , Tuğçe İşliyen, Yoldaş Yıldırım, Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.977293
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1249

1

0

1249

1

0

1220

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.