Fatma Hayıt profil resmi
Fatma Hayıt Dr. Öğr. Üyesi BOZOK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 28
13 Yayın
5 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
28 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Geleneksel Yemek Moleküler Gastronomi Mühendislik Gıda Bilimleri Fonksiyonel Gıdalar Hububat Teknolojisi

Kurum

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1966

Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Yazarlar: Fatma Hayıt , Hülya Gül
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9998

0

1

9998

0

1

3183

Yayınlar

0

823

0

997

0

1103

0

1880

0

1662

0

1992

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2046

0

2046

1

3183

1

9998

Yayınlar

1

0

1257

4

0

1880

Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1992

8

0

1992

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2046

4

0

2046

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.