Hülya Gül profil resmi
Hülya Gül Prof. Dr. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 25 Hakemlik 32 CrossRef Atıf 23 TR Dizin Atıf 61
25 Yayın
32 Hakemlik
23 CrossRef Atıf
61 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

71

0

188

Türkiye Piyasasında Satışa Sunulan Spagetti Makarnaların Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1233704
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 283

0

283

0

656

0

1205

0

675

Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
DOI: 10.21597/jist.855038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 811

0

811

FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4020

0

4020

0

776

0

810

0

2089

0

1225

0

714

Effects of fig seed flour on some quality parameters of cookies
Yazarlar: Hülya Gül , Şeyma Ulutürk
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 758

0

758

0

827

0

1341

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1622

0

1622

0

829

0

340

Göller Bölgesi’nde yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin fiziksel özellikleri
Yazarlar: Hülya Gül , Sultan Acun, Sinem Türk, Ayşe Öztürk, Burhan Kara
Yayın Bilgisi: 2012 , Derim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5904

0

5904

L-Askorbik Asit ve Ekmekçilikteki İşlevleri
Yazarlar: Halef Dizlek, Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2007 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8737

0

8737

Yayınlar

1

0

546

Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
DOI: 10.21597/jist.855038
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 811

1

0

811

FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4020

5

0

4020

5

0

2089

Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1341

7

0

1341

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1622

1

0

1622

3

0

829

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.