Hülya Gül profil resmi
Hülya Gül Prof. Dr. Süleyman Demirel Üniversitesi
Yayın 27 Hakemlik 35 CrossRef Atıf 37 TR Dizin Atıf 82
27 Yayın
35 Hakemlik
37 CrossRef Atıf
82 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

Süleyman Demirel Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

1060

Yayınlar

0

399

0

1193

0

819

Türkiye Piyasasında Satışa Sunulan Spagetti Makarnaların Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1233704
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1048

0

1048

0

1101

0

1870

0

1089

Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
DOI: 10.21597/jist.855038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1267

0

1267

FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6378

0

6378

0

1270

0

1346

0

1659

0

937

Effects of fig seed flour on some quality parameters of cookies
Yazarlar: Hülya Gül , Şeyma Ulutürk
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1059

0

1059

0

1182

0

1986

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2046

0

2046

0

1012

0

924

Göller Bölgesi’nde yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin fiziksel özellikleri
Yazarlar: Hülya Gül , Sultan Acun, Sinem Türk, Ayşe Öztürk, Burhan Kara
Yayın Bilgisi: 2012 , Derim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6169

0

6169

L-Askorbik Asit ve Ekmekçilikteki İşlevleri
Yazarlar: Halef Dizlek, Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2007 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10500

0

10500

Yayınlar

1

0

1193

Türkiye Piyasasında Satışa Sunulan Spagetti Makarnaların Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1233704
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1048

2

0

1048

1

0

1240

4

0

1870

Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
DOI: 10.21597/jist.855038
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1267

3

0

1267

FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6378

5

0

6378

5

0

2802

Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1986

8

0

1986

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2046

4

0

2046

3

0

1012

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.