Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Dağlilar
Akademik Ünvanı Yok
Süleyman Demirel Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
Süleyman Demirel Üniversitesi
Yayınlar
Buğday Değirmenciliği Yan Ürünü Olan Buğday Rüşeymi ile Zenginleştirilmiş Kazan Simidinin Üretimi ve Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
,
Fatma Dağlilar
,
Zeynep Yurt
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13
0
FAVORİ
13
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.