avatar
Halef Dizlek Prof. Dr. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın 16 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 57
16 Yayın
16 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
57 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Tahıl İşleme Teknolojisi

Kurum

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

2160

Yayınlar

0

31

0

877

0

730

0

534

0

759

Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Ekmeklik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kurt, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.688149
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2089

0

2089

FARKLI TİP VE DÜZEYLERDE HİDROKOLLOİD KULLANIMININ SUFLE KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Büşra Çınar, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2085

0

2085

0

871

FARKLI FORM VE ORANLARDA YERFISTIĞI ÜRÜNLERİ KULLANILMASININ TOP KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Turgay İpek, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2189

0

2189

1

2160

0

3754

0

525

Yayınlar

2

0

877

1

0

1014

Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Ekmeklik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kurt, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.688149
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2089

2

0

2089

3

0

871

FARKLI FORM VE ORANLARDA YERFISTIĞI ÜRÜNLERİ KULLANILMASININ TOP KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Turgay İpek, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18027
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2189

4

0

2189

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.