Ali Soyuçok profil resmi
Ali Soyuçok Dr. Öğr. Üyesi MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 8
7 Yayın
3 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 363

0

1

363

Yayınlar

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 363

1

363

0

648

0

1057

0

963

0

2491

0

2791

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8565

0

8565

Yayınlar

2

0

963

1

0

2491

2

0

2791

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8565

3

0

8565

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.