Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ali Soyuçok
Ali Soyuçok
Dr. Öğr. Üyesi
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
8
7
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
313
0
ATIF
1
FAVORİ
313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
313
1
FAVORİ
313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Psyllium, bezelye ve yulaf diyet liflerinin depolama süresi boyunca ayranın fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Halil Yalçın
,
İlhan Gün
,
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1143580
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
0
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Suillus granulatus’tan elde edilen etanolik ekstraktın antioksidan ve antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Soyuçok
,
Mahmut Doğantürk
,
Orhan Yavuz
,
Cahit Burak Küçükiğci
, Ali Kıyak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University
DOI: 10.24880/maeuvfd.992073
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1026
0
FAVORİ
1026
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Boza Mikrobiyotasının Fermantasyon Sürecindeki Değişimi
Yazarlar: Murat Kavruk,
Mediha Nur Zafer Yurt
,
Behiye Büşra Taşbaşı
,
Elif Esma Acar
,
Ali Soyuçok
,
Osman Altunbaş
,
Veli Cengiz Özalp
,
Mert Sudağıdan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.895295
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
901
0
FAVORİ
901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Ali Soyuçok
,
Birol Kılıç
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.530102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2442
0
FAVORİ
2442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ebru Demir, Evrim Kaygusuz,
Gülden Başyiğit Kılıç
, Sedef Yüce,
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.354022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2751
0
FAVORİ
2751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yazarlar:
Ali Soyuçok
, Teslime Ekiz,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8377
0
FAVORİ
8377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Van Veterinary Journal
Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University
Hakemlik
Bulletin of Biotechnology
Van Veterinary Journal
Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University
Yayınlar
Boza Mikrobiyotasının Fermantasyon Sürecindeki Değişimi
Yazarlar: Murat Kavruk,
Mediha Nur Zafer Yurt
,
Behiye Büşra Taşbaşı
,
Elif Esma Acar
,
Ali Soyuçok
,
Osman Altunbaş
,
Veli Cengiz Özalp
,
Mert Sudağıdan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.895295
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
901
2
ATIF
0
FAVORİ
901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Ali Soyuçok
,
Birol Kılıç
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.530102
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2442
1
ATIF
0
FAVORİ
2442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ebru Demir, Evrim Kaygusuz,
Gülden Başyiğit Kılıç
, Sedef Yüce,
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.354022
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2751
2
ATIF
0
FAVORİ
2751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yazarlar:
Ali Soyuçok
, Teslime Ekiz,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8377
3
ATIF
0
FAVORİ
8377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat