Ali Soyuçok profil resmi
Ali Soyuçok Doç. Dr. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 10 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 12
10 Yayın
4 Hakemlik
12 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 648

0

1

648

Yayınlar

0

31

0

603

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 648

1

648

0

931

0

1394

0

2918

0

3202

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9681

0

9681

Yayınlar

1

0

931

2

0

1394

3

0

2918

3

0

3202

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9681

3

0

9681

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.