Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Birol Kılıç
Prof. Dr.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
3
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Evaluation of the quality and safety of Burdur şiş köfte: Physicochemical and microbiological perspective
Yazarlar:
Erdem Özmen
,
Birol Kılıç
,
Azim Şimşek
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH25019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
182
0
FAVORİ
182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Ali Soyuçok
,
Birol Kılıç
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.530102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2919
0
FAVORİ
2919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE MİKROBİYAL DEKONTAMİNASYON İÇİN BAZI ISIL OLMAYAN TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI
Yazarlar:
Damla Bilecen Şen
,
Birol Kılıç
,
Ebru Demir
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3002
0
FAVORİ
3002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Scientific Journal of Mehmet Akif Ersoy University
Yayınlar
Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Ali Soyuçok
,
Birol Kılıç
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.530102
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2919
3
ATIF
0
FAVORİ
2919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE MİKROBİYAL DEKONTAMİNASYON İÇİN BAZI ISIL OLMAYAN TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI
Yazarlar:
Damla Bilecen Şen
,
Birol Kılıç
,
Ebru Demir
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18099
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3002
1
ATIF
0
FAVORİ
3002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat