avatar
Gülden Başyiğit Kılıç Prof. Dr. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 2
9 Yayın
3 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

1275

ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
DOI: 10.21923/jesd.561600
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4636

0

4636

0

2782

0

2845

Farklı Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri’nin Antibiyotik Direnç Profilleri
Yazarlar: Ebru Demir, Gülden Başyiğit Kılıç , Eyüp Uşan
DOI: 10.29048/makufebed.387035
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2821

0

2821

0

3028

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9305

0

9305

Yayınlar

1

0

1646

ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
DOI: 10.21923/jesd.561600
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4636

2

0

4636

2

0

2782

1

0

2845

2

0

3028

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9305

3

0

9305

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.