avatar
Gülden Başyiğit Kılıç Prof. Dr. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 2
9 Yayın
3 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

1200

ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
DOI: 10.21923/jesd.561600
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4489

0

4489

0

2698

0

2775

Farklı Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri’nin Antibiyotik Direnç Profilleri
Yazarlar: Ebru Demir, Gülden Başyiğit Kılıç , Eyüp Uşan
DOI: 10.29048/makufebed.387035
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2690

0

2690

0

2938

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9093

0

9093

Yayınlar

1

0

1572

ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
DOI: 10.21923/jesd.561600
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4489

2

0

4489

2

0

2698

1

0

2775

2

0

2938

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9093

3

0

9093

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.