avatar
Gülden Başyiğit Kılıç Prof. Dr. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 4
9 Yayın
3 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

1403

ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
DOI: 10.21923/jesd.561600
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4971

0

4971

0

2917

0

2998

Farklı Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri’nin Antibiyotik Direnç Profilleri
Yazarlar: Ebru Demir, Gülden Başyiğit Kılıç , Eyüp Uşan
DOI: 10.29048/makufebed.387035
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3068

0

3068

0

3198

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9674

0

9674

Yayınlar

3

0

1796

ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
DOI: 10.21923/jesd.561600
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4971

2

0

4971

3

0

2917

1

0

2998

3

0

3198

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9674

3

0

9674

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.