Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülden Başyiğit Kılıç
Prof. Dr.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
2
9
Yayın
3
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-1211-0568
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Aloe Vera Jel İçeceği ile Zenginleştilmiş Probiyotik Yoğurt Üretimi
Yazarlar:
Cansu Söküt
,
Gülden Başyiğit Kılıç
,
Sultan Barın
, Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.941230
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1200
0
FAVORİ
1200
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Organik Gıda Tüketim Tercihleri ve Algıları
Yazarlar:
Ebru Akgül
,
Sultan Barın
,
Gülden Başyiğit Kılıç
,
Damla Bilecen Şen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.812139
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1572
0
FAVORİ
1572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tereyağı Örneklerinden Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, Karakterizasyonu ve Bazı Endüstriyel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Gülden Başyiğit Kılıç
,
Hacer Kaçar
,
Samet Özkan
,
Seher Ballı
,
Enes Sönmez
,
Ozan Erfilibeli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.741895
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1561
0
FAVORİ
1561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Gülden Başyiğit Kılıç
,
Damla Bilecen Şen
, Dania Alnakdalı,
Müberra Gülşen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.561600
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4489
0
FAVORİ
4489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Ali Soyuçok
,
Birol Kılıç
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.530102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2698
0
FAVORİ
2698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE MİKROBİYAL DEKONTAMİNASYON İÇİN BAZI ISIL OLMAYAN TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI
Yazarlar:
Damla Bilecen Şen
,
Birol Kılıç
,
Ebru Demir
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2775
0
FAVORİ
2775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri’nin Antibiyotik Direnç Profilleri
Yazarlar: Ebru Demir,
Gülden Başyiğit Kılıç
, Eyüp Uşan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.387035
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2690
0
FAVORİ
2690
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ebru Demir, Evrim Kaygusuz,
Gülden Başyiğit Kılıç
, Sedef Yüce,
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.354022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2938
0
FAVORİ
2938
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yazarlar:
Ali Soyuçok
, Teslime Ekiz,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9093
0
FAVORİ
9093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hakemlik
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Organik Gıda Tüketim Tercihleri ve Algıları
Yazarlar:
Ebru Akgül
,
Sultan Barın
,
Gülden Başyiğit Kılıç
,
Damla Bilecen Şen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.812139
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1572
1
ATIF
0
FAVORİ
1572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALOE VERA’NIN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Gülden Başyiğit Kılıç
,
Damla Bilecen Şen
, Dania Alnakdalı,
Müberra Gülşen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.561600
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4489
2
ATIF
0
FAVORİ
4489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Ali Soyuçok
,
Birol Kılıç
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.530102
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2698
2
ATIF
0
FAVORİ
2698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE MİKROBİYAL DEKONTAMİNASYON İÇİN BAZI ISIL OLMAYAN TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI
Yazarlar:
Damla Bilecen Şen
,
Birol Kılıç
,
Ebru Demir
,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18099
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2775
1
ATIF
0
FAVORİ
2775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ebru Demir, Evrim Kaygusuz,
Gülden Başyiğit Kılıç
, Sedef Yüce,
Ali Soyuçok
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.354022
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2938
2
ATIF
0
FAVORİ
2938
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yazarlar:
Ali Soyuçok
, Teslime Ekiz,
Gülden Başyiğit Kılıç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9093
3
ATIF
0
FAVORİ
9093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat