Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Esra Acar Soykut
Doç. Dr.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Yayınlar
TAZE DİLİMLENMİŞ MEYVELERDE SALMONELLA TYPHIMURIUM’UN FAJLARLA BİYOKONTROLÜ
Yazarlar:
Şeyma Betül Encu
,
Aslı Yıldırım
, Selin Akbaş,
İbrahim Çakır
,
Esra Acar Soykut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
235
0
FAVORİ
235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Şeyma Betül Encu
,
Esra Acar Soykut
,
İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
738
0
FAVORİ
738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Şeyma Betül Encu
,
Esra Acar Soykut
,
İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22088
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
738
1
ATIF
0
FAVORİ
738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat