avatar
İbrahim Çakır Prof. Dr. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 3
5 Yayın
10 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji

Kurum

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

TAZE DİLİMLENMİŞ MEYVELERDE SALMONELLA TYPHIMURIUM’UN FAJLARLA BİYOKONTROLÜ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 358

0

358

GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE METAGENOMİK YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

0

883

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERLE FERMENTE KARPUZ SUYU ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1454

0

1454

0

1886

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERLE FERMENTE KARPUZ SUYU ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1454

1

0

1454

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.