İbrahim ÇAKIR Prof. Dr. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 3 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 1
3 Yayın
9 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi Gıda Hijyeni ve Üretimi Gıda Mikrobiyolojisi Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji

Biyografi

Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Güvenliği, Probiyotikler ve Starter Kültürler

Kurum

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

263

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK KÜLTÜRLERLE FERMENTE KARPUZ SUYU ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 927

1

ATIF

0

FAVORİ

927

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN AFLATOKSİN B1 BAĞLAYICI VE ANTİKANSEROJEN ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1596

0

ATIF

0

FAVORİ

1596

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Gıda
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yayın Editörü
Kurul Üyelikleri
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.