avatar
İbrahim Çakır Prof. Dr. Bolu Abant İzzet baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 4 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
9 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji

Biyografi

Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Güvenliği, Probiyotikler, Starter Kültürler, Patojen Mikroorganizmalar

Kurum

Bolu Abant İzzet baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE METAGENOMİK YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 252

0

252

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERLE FERMENTE KARPUZ SUYU ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1160

0

1160

0

1676

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği

Yayınlar

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERLE FERMENTE KARPUZ SUYU ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1160

1

0

1160

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.