avatar
Eda Demirok Soncu Doç. Dr. ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayın 1 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 3
1 Yayın
5 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Teknolojileri

Kurum

ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.

Yayınlar

GLUTENSİZ NUGGETLARDA LİPOLİTİK DEĞİŞİMLER ÜZERİNE DONMUŞ DEPOLAMANIN ETKİSİ
Yazarlar: Esra Davarcıoğlu, Eda Demirok Soncu
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20100
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 839

0

839

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

GLUTENSİZ NUGGETLARDA LİPOLİTİK DEĞİŞİMLER ÜZERİNE DONMUŞ DEPOLAMANIN ETKİSİ
Yazarlar: Esra Davarcıoğlu, Eda Demirok Soncu
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20100
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 839

2

0

839

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.