Ayşe Avcı profil resmi
Ayşe Avcı Doç. Dr. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 3 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 5
3 Yayın
3 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler Biyokataliz ve Enzim Teknolojisi Endüstriyel Biyoteknolojik Tanılama Nanobiyoteknoloji Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

0

295

MISIR UNU VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Ayşe Avcı , Fikriye Alev Akçay, Ceylan Can, Selin Demir
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2299

0

2299

Mikrobiyel ekzopolisakkaritler
DOI: 10.16984/saufenbilder.91974
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5836

0

5836

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Alan Editörü
Kurul Üyeliği

Yayınlar

Mikrobiyel ekzopolisakkaritler
DOI: 10.16984/saufenbilder.91974
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5836

5

0

5836

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.