Ayşe Avcı profil resmi
Ayşe Avcı Prof. Dr. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 4 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 5
4 Yayın
3 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler Biyokataliz ve Enzim Teknolojisi Endüstriyel Biyoteknolojik Tanılama Nanobiyoteknoloji Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

BELEDİYE ANAEROBİK ARITMA SİSTEMİNDEN İZOLE EDİLEN YENİ BİR ANAEROBİK BAKTERİ İLE ALKALİ PROTEAZ ÜRETİMİ
Yazarlar: Bilge Sayın Börekçi , Sedat Dönmez, Ayşe Avcı
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24017
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 200

0

200

0

433

MISIR UNU VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Ayşe Avcı , Fikriye Alev Akçay, Ceylan Can, Selin Demir
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2569

0

2569

Mikrobiyel ekzopolisakkaritler
DOI: 10.16984/saufenbilder.91974
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6094

0

6094

Yayınlar

Mikrobiyel ekzopolisakkaritler
DOI: 10.16984/saufenbilder.91974
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6094

5

0

6094

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.