Ayşe AVCI Doç. Dr. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 4
3 Yayın
3 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

163

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MISIR UNU VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Ayşe AVCI , Fikriye Alev AKÇAY, Ceylan CAN, Selin DEMİR
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19018
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1919

0

ATIF

0

FAVORİ

1919

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrobiyel ekzopolisakkaritler
DOI: 10.16984/saufenbilder.91974
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5255

4

ATIF

0

FAVORİ

5255

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.