Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeşim Soyer
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
2
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-9687-9715
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ISIRGAN OTU (URTICA DIOICA) SULU EKSTRAKTININ SALMONELLA ENTERICA SEROVARLARININ BİYOFİLM OLUŞUMU ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Aylin Cesur,
Yeşim Soyer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
502
0
FAVORİ
502
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of colistin resistance in Escherichia coli isolates from foods in Turkey, 2011-2015
Yazarlar: Mustafa Guzel, M. Dilek Avsaroglu,
Yeşim Soyer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
0
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
ISIRGAN OTU (URTICA DIOICA) SULU EKSTRAKTININ SALMONELLA ENTERICA SEROVARLARININ BİYOFİLM OLUŞUMU ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Aylin Cesur,
Yeşim Soyer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21016
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
502
1
ATIF
0
FAVORİ
502
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat