Yeşim Soyer profil resmi
Yeşim Soyer ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 1
2 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

502

Determination of colistin resistance in Escherichia coli isolates from foods in Turkey, 2011-2015
Yazarlar: Mustafa Guzel, M. Dilek Avsaroglu, Yeşim Soyer
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1583

0

1583

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

ISIRGAN OTU (URTICA DIOICA) SULU EKSTRAKTININ SALMONELLA ENTERICA SEROVARLARININ BİYOFİLM OLUŞUMU ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Aylin Cesur, Yeşim Soyer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21016
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 502

1

0

502

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.