avatar
Güzin Kaban Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 3
9 Yayın
12 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

498

Yayınlar

0

169

1

498

0

2366

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 585

0

585

0

712

0

2275

0

2260

Fermente Sosislerde Uçucu Bileşikler
Yazarlar: Güzin Kaban , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1746

0

1746

Yayınlar

1

0

2366

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 585

1

0

585

1

0

2260

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.