avatar
Güzin Kaban Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 10 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 4
10 Yayın
12 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

528

Yayınlar

0

52

0

181

1

528

0

2393

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 597

0

597

0

725

0

2316

0

2303

Fermente Sosislerde Uçucu Bileşikler
Yazarlar: Güzin Kaban , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1783

0

1783

Yayınlar

2

0

2393

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 597

1

0

597

1

0

2303

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.