avatar
Güzin Kaban Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 4
11 Yayın
12 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

562

Yayınlar

0

37

0

184

0

222

1

562

0

2499

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 631

0

631

0

766

0

2406

0

2379

Fermente Sosislerde Uçucu Bileşikler
Yazarlar: Güzin Kaban , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1824

0

1824

Yayınlar

2

0

2499

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 631

1

0

631

1

0

2379

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.