Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Barış Yalınkılıç
Dr. Öğr. Üyesi
ISTANBUL GEDIK UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
1
3
Yayın
1
Hakemlik
0000-0002-6195-7821
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Et Teknolojisi
Kurum
ISTANBUL GEDIK UNIVERSITY
Yayınlar
Probiyotik Kültürün Sucuğun Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
İrem Ece Kayar
,
Güzin Kaban
,
Barış Yalınkılıç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1620807
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
51
0
FAVORİ
51
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kılıf Çapının Modifiye Atmosfer Koşullarda Soğukta Muhafaza Edilen Tütsülenmiş Isıl İşlem Görmüş Sucuğun Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Burak Kayar,
Barış Yalınkılıç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1531495
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
113
0
FAVORİ
113
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler
Yazarlar:
Barış Yalınkılıç
, Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1761
0
FAVORİ
1761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat