Kezban Candoğan profil resmi
Kezban Candoğan Prof. Dr. ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 10
5 Yayın
1 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING

Popüler Yayınları

SÜRDÜRÜLEBİLİR ET ÜRETİMİ İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20137
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5374

6

1

5374

Yayınlar

SÜRDÜRÜLEBİLİR ET ÜRETİMİ İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20137
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5374

1

5374

3D GIDA BASKISI: GÜNCEL DURUM VE GELECEK EĞİLİMLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20130
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3276

0

3276

SIĞIR ETİ KARIŞIMLARINDA DOMUZ, AT VE EŞEK ETİ TAĞŞİŞİNİN FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ İLE BELİRLENMESİ
Yazarlar: Prof. Dr. Kezban Candoğan , Ebru Deniz, Evrim Güneş Altuntaş , Naşit İğci, Duygu Özel Demiralp
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19146
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 971

0

971

Hakemlik

Yayınlar

SÜRDÜRÜLEBİLİR ET ÜRETİMİ İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20137
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5374

6

1

5374

3D GIDA BASKISI: GÜNCEL DURUM VE GELECEK EĞİLİMLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20130
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3276

2

0

3276

SIĞIR ETİ KARIŞIMLARINDA DOMUZ, AT VE EŞEK ETİ TAĞŞİŞİNİN FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ İLE BELİRLENMESİ
Yazarlar: Prof. Dr. Kezban Candoğan , Ebru Deniz, Evrim Güneş Altuntaş , Naşit İğci, Duygu Özel Demiralp
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19146
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 971

2

0

971

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.