Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gizem Özdemir
Yüksek Lisans
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
1
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
SÜRDÜRÜLEBİLİR ET ÜRETİMİ İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Prof. Dr. Kezban Candoğan
,
Gizem Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20137
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5157
6
ATIF
1
FAVORİ
5157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
SÜRDÜRÜLEBİLİR ET ÜRETİMİ İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Prof. Dr. Kezban Candoğan
,
Gizem Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20137
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5157
1
FAVORİ
5157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
SÜRDÜRÜLEBİLİR ET ÜRETİMİ İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Prof. Dr. Kezban Candoğan
,
Gizem Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20137
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5157
6
ATIF
1
FAVORİ
5157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat