avatar
Emre Yavuzer Doç. Dr. NIGDE OMER HALISDEMIR UNIVERSITY
Yayın 9 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 5
9 Yayın
7 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Balıkçılık Yönetimi Mühendislik Sucul Kültür

Kurum

NIGDE OMER HALISDEMIR UNIVERSITY

Yayınlar

HAMSIYE UYGULANAN ISIL İŞLEMIN KOKUŞMA ÜZERINE ETKILERINININ ELEKTRONIK BURUN İLE BELIRLENMESI
Yayın Bilgisi: 2025 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 63

0

63

0

753

Bazı Hidrosollerin Gıda Kaynaklı Patojen ve Bozulma Etmeni Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkilerinin Analizi
Yazarlar: Emre Yavuzer , Esmeray Kuley Boğa
DOI: 10.17216/limnofish.618101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2330

0

2330

0

975

0

3525

Spirulina (Spirulina platensis) Kimyasal Oranlarını Hesaplamak İçin Yeni Bir Bilgisayar Yazılımı Geliştirilmesi
Yazarlar: Emre Yavuzer , Sertan Aytaç , Mebrure Nuket Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2017 , Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.v17i31121.305287
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 447

0

447

Yayınlar

Bazı Hidrosollerin Gıda Kaynaklı Patojen ve Bozulma Etmeni Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkilerinin Analizi
Yazarlar: Emre Yavuzer , Esmeray Kuley Boğa
DOI: 10.17216/limnofish.618101
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2330

2

0

2330

2

0

975

1

0

3525

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.