Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emre Yavuzer
Doç. Dr.
NIGDE OMER HALISDEMIR UNIVERSITY
Yayın
9
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
5
9
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0002-9192-713X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Balıkçılık Yönetimi
Mühendislik
Sucul Kültür
Kurum
NIGDE OMER HALISDEMIR UNIVERSITY
Yayınlar
HAMSIYE UYGULANAN ISIL İŞLEMIN KOKUŞMA ÜZERINE ETKILERINININ ELEKTRONIK BURUN İLE BELIRLENMESI
Yazarlar:
Emre Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25066
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
63
0
FAVORİ
63
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Assessment of the herbicidal potential of greywater from salmon processing on selected invasive weed species: A model-based approach
Yazarlar:
Emre Yavuzer
,
Mebrure Nuket Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Eurasian Journal of Science Engineering and Technology
DOI: 10.55696/ejset.1738949
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
76
0
FAVORİ
76
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökkuşağı alabalığı filetolarına kolay bir koruyucu olarak atomize hidrosollerin uygulanması
Yazarlar:
Emre Yavuzer
,
Mehmet Yetişen
,
Dilek Yaprak Uslu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1313983
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
370
0
FAVORİ
370
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uskumru, Palamut ve Levrek Balıklarının Fırında Pişirme İşlemi Sonrasında Kalan Balık Sularının Yağ Asidi İçeriğinin Belirlenmesi ve Balık Suyu Çorbası Yapımında Kullanımı
Yazarlar:
Emre Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.757938
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1096
0
FAVORİ
1096
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atık Balık Derilerinin Yağ Asidi Profilleri ve Krakerlerin Potansiyel Kullanımı
Yazarlar:
Emre Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.766584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
753
0
FAVORİ
753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Hidrosollerin Gıda Kaynaklı Patojen ve Bozulma Etmeni Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkilerinin Analizi
Yazarlar:
Emre Yavuzer
, Esmeray Kuley Boğa
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.618101
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2330
0
FAVORİ
2330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Daha Ucuz Bir Protein ve Yağ Asidi Kaynağı Olarak Gümüş Balığı (Atherina boyeri) ile Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss) Karşılaştırılması
Yazarlar:
Emre Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.603538
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
975
0
FAVORİ
975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz Yeşil Kabuğu Özütü İle Hazırlanan Buzun Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Emre Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.425867
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3525
0
FAVORİ
3525
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Spirulina (Spirulina platensis) Kimyasal Oranlarını Hesaplamak İçin Yeni Bir Bilgisayar Yazılımı Geliştirilmesi
Yazarlar:
Emre Yavuzer
,
Sertan Aytaç
, Mebrure Nuket Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.v17i31121.305287
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
447
0
FAVORİ
447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aquaculture Studies
Eurasian Journal of Science Engineering and Technology
Gıda
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Eurasian Journal of Science Engineering and Technology
Editör
Gıda
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Eurasian Journal of Science Engineering and Technology
Gıda
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Gıda
Marine and Life Sciences
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Yayınlar
Bazı Hidrosollerin Gıda Kaynaklı Patojen ve Bozulma Etmeni Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkilerinin Analizi
Yazarlar:
Emre Yavuzer
, Esmeray Kuley Boğa
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.618101
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2330
2
ATIF
0
FAVORİ
2330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Daha Ucuz Bir Protein ve Yağ Asidi Kaynağı Olarak Gümüş Balığı (Atherina boyeri) ile Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss) Karşılaştırılması
Yazarlar:
Emre Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.603538
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
975
2
ATIF
0
FAVORİ
975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz Yeşil Kabuğu Özütü İle Hazırlanan Buzun Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Emre Yavuzer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.425867
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3525
1
ATIF
0
FAVORİ
3525
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat