avatar
A. Kadir Halkman Prof. Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 6 Hakemlik 150 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
150 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji Mikoloji

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

0

1049

GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2424

0

2424

0

2345

ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2845

0

2845

SALMONELLA, YOĞURT BAKTERİLERİNİN GELİŞİMİNİ ETKİLEYEBİLİR Mİ?
Yazarlar: A. Kadir Halkman , Derya Savran
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2034

0

2034

0

3936

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği

Hakemlik

Yayınlar

ÇEŞİTLİ BİTKİSEL EKSTRAKTLAR VE KOMBİNASYONLARININ KÖFTEDE ANTİMİKROBİYEL ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21084
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1049

1

0

1049

GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2424

1

0

2424

ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2845

1

0

2845