avatar
A. Kadir Halkman Prof. Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 6 Hakemlik 140 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
140 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji Mikoloji

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

0

869

GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2175

0

2175

0

2075

ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2598

0

2598

SALMONELLA, YOĞURT BAKTERİLERİNİN GELİŞİMİNİ ETKİLEYEBİLİR Mİ?
Yazarlar: A. Kadir Halkman , Derya Savran
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1898

0

1898

0

3732

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği

Hakemlik

Yayınlar

GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2175

1

0

2175

ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2598

1

0

2598

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.