Fatma Öztürk profil resmi
Fatma Öztürk Doç. Dr. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 7
8 Yayın
2 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoloji Gıda Mikrobiyolojisi Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

MİDYE ÖRNEKLERİNDE VIBRIO PARAHAEMOLYTICUS'A KARŞI KORUK, LİMON VE NAR SUYUNUN ANTİBAKTERİYEL ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 815

0

815

0

701

0

1953

Farklı Çözgenlerle Elde Edilmiş Ulva lactuca Ekstraktlarının Antibakteriyal Aktivitesi
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.508150
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2067

0

2067

Effects of Alginate Based Coatings with Pomegranate Peel Extract on the Microbial Quality of Mackerel Fillets
Yazarlar: Fatma Öztürk , Hatice Gündüz, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.490936
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1183

0

1183

TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1633

0

1633

0

1509

Su Ürünleri İşleme Atıklarının Değerlendirilmesi
Yazarlar: Hatice Gündüz, Fatma Öztürk , Sevim Hamzaçebi, M. Dilcan Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/ASE201801
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6118

0

6118

Yayınlar

Farklı Çözgenlerle Elde Edilmiş Ulva lactuca Ekstraktlarının Antibakteriyal Aktivitesi
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.508150
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2067

1

0

2067

Effects of Alginate Based Coatings with Pomegranate Peel Extract on the Microbial Quality of Mackerel Fillets
Yazarlar: Fatma Öztürk , Hatice Gündüz, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.490936
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1183

1

0

1183

TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1633

3

0

1633

2

0

1509

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.