Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Öztürk
Doç. Dr.
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
8
Yayın
1
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyoloji
Gıda Mikrobiyolojisi
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
MİDYE ÖRNEKLERİNDE VIBRIO PARAHAEMOLYTICUS'A KARŞI KORUK, LİMON VE NAR SUYUNUN ANTİBAKTERİYEL ETKİSİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Usage of Lactobacillus rhamnosus as a Probiotic in Sea Bass (Dicentrarchus labrax)
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Ömer Memduh Esendal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.687057
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
688
0
FAVORİ
688
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CAN ACID ADAPTATION OF Listeria monocytogenes INCREASE SURVIVAL IN SUCUK (A TURKISH DRY-FERMENTED SAUSAGE)?
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Abdulkadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1900
0
FAVORİ
1900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çözgenlerle Elde Edilmiş Ulva lactuca Ekstraktlarının Antibakteriyal Aktivitesi
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Sevim Hamzaçebi
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.508150
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2046
0
FAVORİ
2046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Alginate Based Coatings with Pomegranate Peel Extract on the Microbial Quality of Mackerel Fillets
Yazarlar:
Fatma Öztürk
, Hatice Gündüz, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.490936
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1173
0
FAVORİ
1173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1601
0
FAVORİ
1601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İZMİR’DE SATIŞA SUNULAN SU ÜRÜNLERİNDE KOAGÜLAZ POZİTİF STAPHYLOCOCCUS AUREUS’UN İNSİDANSI VE ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
0
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünleri İşleme Atıklarının Değerlendirilmesi
Yazarlar: Hatice Gündüz,
Fatma Öztürk
, Sevim Hamzaçebi, M. Dilcan Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/ASE201801
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5969
0
FAVORİ
5969
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Sciences and Engineering
Food and Health
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Hakemlik
The Trout Journal of Atatürk University
Yayınlar
Farklı Çözgenlerle Elde Edilmiş Ulva lactuca Ekstraktlarının Antibakteriyal Aktivitesi
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Sevim Hamzaçebi
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.508150
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2046
1
ATIF
0
FAVORİ
2046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Alginate Based Coatings with Pomegranate Peel Extract on the Microbial Quality of Mackerel Fillets
Yazarlar:
Fatma Öztürk
, Hatice Gündüz, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.490936
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1173
1
ATIF
0
FAVORİ
1173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1601
3
ATIF
0
FAVORİ
1601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İZMİR’DE SATIŞA SUNULAN SU ÜRÜNLERİNDE KOAGÜLAZ POZİTİF STAPHYLOCOCCUS AUREUS’UN İNSİDANSI VE ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Hatice Gündüz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17106
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
2
ATIF
0
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat