Sedef Nehir EL Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 3 Atıf 1 Hakemlik 5
3 Yayın
1 Atıf
5 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi Gıda Kimyası

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF 1 FAVORİ 1

1

ATIF

1

FAVORİ

Yayınlar

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
SÜRDÜRÜLEBİLİR PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ ve TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar: Doğa PEKSEVER , Burak ERDOĞAN, Ayşe GÖRÜR, Ogeday SÜMER , Sedef EL
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21074
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF 1 FAVORİ 1

1

ATIF

1

FAVORİ
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.