Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sibel Karakaya
Prof. Dr.
EGE UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
15
4
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0001-5514-9521
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
EGE UNIVERSITY
Popüler Yayınları
GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yazarlar:
Özge Özer
,
Sibel Karakaya
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2100
2
ATIF
1
FAVORİ
2100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
SÜT, İNSÜLİN BENZERİ BÜYÜME FAKTÖRÜ (IGF-1) ve SAĞLIK
Yazarlar:
Sedef Nehir El
,
Sibel Karakaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1433
0
FAVORİ
1433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EKSTRÜZYON İŞLEMİYLE ARTTIRILMIŞ BİYOERİŞİM VE KIRMIZI BİBER POSASI EKLENMİŞ EKSTRÜDE ÜRÜNLERİN KALİTE PARAMETRELERİ
Yazarlar: Özge Yoldaş, Çağla Caltinoglu-toraman,
İlkay Şensoy
,
Sibel Karakaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
581
0
FAVORİ
581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yazarlar:
Özge Özer
,
Sibel Karakaya
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2100
1
FAVORİ
2100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EKSİPİYAN GIDA VE EMÜLSİYONLARIN KAROTENOİD BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Birgül Hızlar,
Sibel Karakaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2325
0
FAVORİ
2325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yazarlar:
Özge Özer
,
Sibel Karakaya
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2100
2
ATIF
1
FAVORİ
2100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat