Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Akif Boz
Doç.
Yozgat Bozok Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
Yayın
2
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
15
2
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kanatlı Hayvan Yetiştirme ve Islahı
Kaz Yetiştiriciliği
Su kanatlıları
Keklik
Sülün
Beç tavuğu
et kalitesi
Kurum
Yozgat Bozok Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
Yayınlar
Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi
Yazarlar:
Mehmet Akif Boz
,
Fatih Öz
,
Umut Sami Yamak
,
Musa Sarıca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.886982
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
640
0
FAVORİ
640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beç Tavuğu, Sülün ve Kekliklerde Yetiştirme Sistemi (Kapalı ve Serbest Gezinmeli) ve Karkas Parçalarının (But ve Göğüs) Besin Madde ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkileri
Yazarlar:
Mehmet Akif Boz
,
Musa Sarıca
, Ümit Sami Yamak, Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.851130
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
607
0
FAVORİ
607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
Hakemlik
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Journal of Agriculture
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi
Yazarlar:
Mehmet Akif Boz
,
Fatih Öz
,
Umut Sami Yamak
,
Musa Sarıca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.886982
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
640
3
ATIF
0
FAVORİ
640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beç Tavuğu, Sülün ve Kekliklerde Yetiştirme Sistemi (Kapalı ve Serbest Gezinmeli) ve Karkas Parçalarının (But ve Göğüs) Besin Madde ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkileri
Yazarlar:
Mehmet Akif Boz
,
Musa Sarıca
, Ümit Sami Yamak, Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.851130
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
607
1
ATIF
0
FAVORİ
607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat