Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Furkan Demirgül
Dr. Öğr. Üyesi
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
3
4
Yayın
2
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-0141-0058
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Çadırdan Saraya Türk Mutfağı
Yazarlar:
Furkan Demirgül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
41810
0
ATIF
1
FAVORİ
41810
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
LAKTOZ İNTOLERANSIN PREVALANSI, TEŞHİSİ VE LAKTOZSUZ BESLENME TAVSİYELERİ
Yazarlar:
Furkan Demirgül
, Recep Demirgül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8634
0
FAVORİ
8634
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12372
0
FAVORİ
12372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çadırdan Saraya Türk Mutfağı
Yazarlar:
Furkan Demirgül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
41810
1
FAVORİ
41810
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktik Starter Kültür Üretim Teknolojisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10894
0
FAVORİ
10894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12372
7
ATIF
0
FAVORİ
12372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat