Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Firma
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Şenol Köse
Şenol Köse
Doç. Dr.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
26
TR Dizin Atıf
10
7
Yayın
9
Hakemlik
26
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0003-0599-6030
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Otlu Peynir Örneklerinin Lipoliz ve Proteoliz Değerleri Üzerine Farklı Depolama Koşullarının ve Otların Etkisi
Yazarlar:
Şenol Köse
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1088198
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirinin Bazı Kimyasal ve Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Ambalaj Çeşidi ve Farklı Depolama Koşullarının Etkisi
Yazarlar:
Doğan Yaşar
,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1125965
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
414
0
FAVORİ
414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of Changes in Proteolysis and Lipolysis of Traditional Çanak Cheese Maturing Under the Soil
Yazarlar:
Seval Seval Kırdar
,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
324
0
FAVORİ
324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yaygın Bir Şekilde Tüketilen Bazı Baharatların Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.681662
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1001
0
FAVORİ
1001
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN OTLU PEYNİRLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Sümeyya Kara,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
955
0
FAVORİ
955
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİRMO (Allium vineale L.), MENDİ (Chaerophyllum macropodum Boiss.) VE SİYABO (Ferula rigidula DC.)’NUN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Şenol Köse
,
ELVAN Ocak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2011
0
FAVORİ
2011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri
Yazarlar:
Elvan Ocak
,
Yusuf Tunçtürk
, Issa Javidipour,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.236402
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2050
0
FAVORİ
2050
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ATA-Gıda Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirinin Bazı Kimyasal ve Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Ambalaj Çeşidi ve Farklı Depolama Koşullarının Etkisi
Yazarlar:
Doğan Yaşar
,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1125965
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
414
1
ATIF
0
FAVORİ
414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN OTLU PEYNİRLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Sümeyya Kara,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20063
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
955
4
ATIF
0
FAVORİ
955
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİRMO (Allium vineale L.), MENDİ (Chaerophyllum macropodum Boiss.) VE SİYABO (Ferula rigidula DC.)’NUN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Şenol Köse
,
ELVAN Ocak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17099
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2011
12
ATIF
0
FAVORİ
2011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri
Yazarlar:
Elvan Ocak
,
Yusuf Tunçtürk
, Issa Javidipour,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.236402
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2050
9
ATIF
0
FAVORİ
2050
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat