Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yusuf Tunçtürk
Prof. Dr.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
22
TR Dizin Atıf
64
4
Yayın
0
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
64
TR Dizin Atıf
0000-0001-5240-200X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Kekik, Nane, Uçkun, Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Çöpü Lifinde Optimum Etanolik Ekstraksiyon Şartlarının ve Fenolik Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Menekşe Bulut
,
Hacer Akpolat
,
Yusuf Tunçtürk
,
Duried Alwazeer
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.783503
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
676
0
FAVORİ
676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Hayvan Sütlerinden Üretilen Beyaz Peynirlerin Depolama Süresince Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.671716
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
679
0
FAVORİ
679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the Quality Characteristics of Siirt Herby Cheese: A Traditional Turkish Variety
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.635902
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
540
0
FAVORİ
540
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri
Yazarlar:
Elvan Ocak
,
Yusuf Tunçtürk
, Issa Javidipour,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.236402
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2098
0
FAVORİ
2098
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kurul Üyeliği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Kekik, Nane, Uçkun, Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Çöpü Lifinde Optimum Etanolik Ekstraksiyon Şartlarının ve Fenolik Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Menekşe Bulut
,
Hacer Akpolat
,
Yusuf Tunçtürk
,
Duried Alwazeer
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.783503
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
676
5
ATIF
0
FAVORİ
676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Hayvan Sütlerinden Üretilen Beyaz Peynirlerin Depolama Süresince Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.671716
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
679
2
ATIF
0
FAVORİ
679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the Quality Characteristics of Siirt Herby Cheese: A Traditional Turkish Variety
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.635902
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
540
5
ATIF
0
FAVORİ
540
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri
Yazarlar:
Elvan Ocak
,
Yusuf Tunçtürk
, Issa Javidipour,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.236402
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2098
10
ATIF
0
FAVORİ
2098
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat