Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mubin Koyuncu
Dr. Öğr. Üyesi
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
4
6
Yayın
13
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0003-1798-8943
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Siirt Otlu peynirinin uçucu organik bileşik profili
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
557
0
FAVORİ
557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Alternatif Bir Aromatik Bitki “Ornithogalum narbonense”
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1029279
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
432
0
FAVORİ
432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artemisia campestris subsp. glutinosa, Lavandula angustifolia Mill., ve Ginger (Zingiber officinale) Bitkilerinin Uçucu Organik Bileşiklerinin SPME/GC-MS ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Musa Karadağ
,
Mubin Koyuncu
,
Abdülmelik Aras
,
Mehmet Nuri Atalar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.801731
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
775
0
FAVORİ
775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Hayvan Sütlerinden Üretilen Beyaz Peynirlerin Depolama Süresince Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.671716
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
762
0
FAVORİ
762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the Quality Characteristics of Siirt Herby Cheese: A Traditional Turkish Variety
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.635902
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütçülük Atık SularınınArıtılma Gereksinimi
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
, Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2531
0
FAVORİ
2531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Alan Editörü
Iğdır Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Journal of Agriculture
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agriculture
Hakemlik
Food and Health
Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
NATURENGS
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Artemisia campestris subsp. glutinosa, Lavandula angustifolia Mill., ve Ginger (Zingiber officinale) Bitkilerinin Uçucu Organik Bileşiklerinin SPME/GC-MS ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Musa Karadağ
,
Mubin Koyuncu
,
Abdülmelik Aras
,
Mehmet Nuri Atalar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.801731
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
775
3
ATIF
0
FAVORİ
775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Hayvan Sütlerinden Üretilen Beyaz Peynirlerin Depolama Süresince Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.671716
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
762
2
ATIF
0
FAVORİ
762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the Quality Characteristics of Siirt Herby Cheese: A Traditional Turkish Variety
Yazarlar:
Mubin Koyuncu
,
Yusuf Tunçtürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.635902
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
5
ATIF
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat