Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Türkhan
Yrd. Doç. Dr.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, IĞDIR TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
6
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
3
6
Yayın
8
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-2195-9435
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
İnorganik Kimya (Diğer)
Organik Yeşil Kimya
Biyolojik Olarak Aktif Moleküller
Proteinler ve Peptitler
Kurum
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ, IĞDIR TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
Immobilization of Tyrosinase on Cu Nanostructures Thin Film as a Potential Tool for Catechol Detection
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
,
Menekse Sakir
,
Elif Duygu Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Chemistry and Technology
DOI: 10.32571/ijct.1585958
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
36
0
FAVORİ
36
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tuzluluk Sınıfındaki Topraklarda Yetiştirilen Domates Tohumlarında Bazı Antioksidan Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
,
Elif Duygu Kaya
,
Serdar Sarı
,
Faruk Tohumcu
,
Eren Özden
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1030465
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
776
0
FAVORİ
776
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ceviz (Juglans regia L.) Çeşitlerinin Antioksidant Aktiviteleri ve Fenolik Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ersin Gülsoy
,
Elif Kaya
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751354
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2198
0
FAVORİ
2198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Nane, Uçkun, Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Çöpü Lifinde Optimum Etanolik Ekstraksiyon Şartlarının ve Fenolik Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Menekşe Bulut
,
Hacer Akpolat
,
Yusuf Tunçtürk
,
Duried Alwazeer
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.783503
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
0
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Iğdır İlinin Yerel Üzümü Kırmızı Kişmişi (Vitis vinifera L.) Çeşidinden Polifenol Oksidazın Kısmi Saflaştırılması ve Karakterizasyonu
Yazarlar: Elif Duygu Kaya,
Ayşe Türkhan
,
Sadiye Peral Eyduran
, Melekşen Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.423449
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1563
0
FAVORİ
1563
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alıç (crataegus monogyna) meyvesinden polifenol oksidaz enziminin kısmi saflaştırılması ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
, Elif Duygu Kaya, İbrahim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.334811
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2576
0
FAVORİ
2576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Chemistry and Technology
Sakarya University Journal of Science
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Editörlük
Türkiye Teknik Bilimler ve İnovasyon Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Türkiye Teknik Bilimler ve İnovasyon Dergisi
Hakemlik
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Farklı Tuzluluk Sınıfındaki Topraklarda Yetiştirilen Domates Tohumlarında Bazı Antioksidan Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
,
Elif Duygu Kaya
,
Serdar Sarı
,
Faruk Tohumcu
,
Eren Özden
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1030465
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
776
1
ATIF
0
FAVORİ
776
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ceviz (Juglans regia L.) Çeşitlerinin Antioksidant Aktiviteleri ve Fenolik Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ersin Gülsoy
,
Elif Kaya
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751354
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2198
3
ATIF
0
FAVORİ
2198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Nane, Uçkun, Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Çöpü Lifinde Optimum Etanolik Ekstraksiyon Şartlarının ve Fenolik Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Menekşe Bulut
,
Hacer Akpolat
,
Yusuf Tunçtürk
,
Duried Alwazeer
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.783503
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
5
ATIF
0
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Iğdır İlinin Yerel Üzümü Kırmızı Kişmişi (Vitis vinifera L.) Çeşidinden Polifenol Oksidazın Kısmi Saflaştırılması ve Karakterizasyonu
Yazarlar: Elif Duygu Kaya,
Ayşe Türkhan
,
Sadiye Peral Eyduran
, Melekşen Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.423449
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1563
1
ATIF
0
FAVORİ
1563
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alıç (crataegus monogyna) meyvesinden polifenol oksidaz enziminin kısmi saflaştırılması ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
, Elif Duygu Kaya, İbrahim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.334811
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2576
1
ATIF
0
FAVORİ
2576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat