Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Duygu Kaya
Dr. Öğr. Üyesi
Igdir University
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
8
3
Yayın
6
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0003-1203-979X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Enzimler
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Kurum
Igdir University
Yayınlar
Farklı Tuzluluk Sınıfındaki Topraklarda Yetiştirilen Domates Tohumlarında Bazı Antioksidan Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
,
Elif Duygu Kaya
,
Serdar Sarı
,
Faruk Tohumcu
,
Eren Özden
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1030465
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ceviz (Juglans regia L.) Çeşitlerinin Antioksidant Aktiviteleri ve Fenolik Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ersin Gülsoy
,
Elif Kaya
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751354
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2150
0
FAVORİ
2150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kimyasal ve elle meyve seyreltme uygulamalarının bazı elma çeşitlerinde polifenol oksidaz aktivitesi üzerine etkisi
Yazarlar:
Ersin Gülsoy
, Ayşe Türkhan,
Elif Duygu Kaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1324
0
FAVORİ
1324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Farklı Tuzluluk Sınıfındaki Topraklarda Yetiştirilen Domates Tohumlarında Bazı Antioksidan Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
,
Elif Duygu Kaya
,
Serdar Sarı
,
Faruk Tohumcu
,
Eren Özden
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1030465
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
1
ATIF
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ceviz (Juglans regia L.) Çeşitlerinin Antioksidant Aktiviteleri ve Fenolik Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ersin Gülsoy
,
Elif Kaya
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751354
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2150
2
ATIF
0
FAVORİ
2150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat