Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elvan Ocak
Doç. Dr.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
8
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
26
8
Yayın
6
Hakemlik
26
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Süt Teknolojisi
Kurum
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
COVİD-19 (Yeni Koronavirüs) Salgınının Neden Olduğu Krizin Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Volkan Bahçeci,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.819732
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3040
2
ATIF
1
FAVORİ
3040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Yöntemleriyle Elde Edilen Yoğurt Tozunun Depolanması ve Rekonstitüe Ayran Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Özlem Soysona Ar
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.879612
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1035
1
ATIF
1
FAVORİ
1035
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Otlu Peynir Örneklerinin Lipoliz ve Proteoliz Değerleri Üzerine Farklı Depolama Koşullarının ve Otların Etkisi
Yazarlar:
Şenol Köse
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1088198
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
478
0
FAVORİ
478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Yöntemleriyle Elde Edilen Yoğurt Tozunun Depolanması ve Rekonstitüe Ayran Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Özlem Soysona Ar
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.879612
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1035
1
FAVORİ
1035
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on Milk Compositions of Hair Goat and Saanen x Hair Goat Crossbreed (F1) under Semi-Intensive Conditions
Yazarlar:
Bahattin Çak
,
Orhan Yılmaz
,
Elvan Ocak
,
Ahmet Fatih Demirel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.565708
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1036
0
FAVORİ
1036
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 (Yeni Koronavirüs) Salgınının Neden Olduğu Krizin Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Volkan Bahçeci,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.819732
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3040
1
FAVORİ
3040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlıklı ve Kaliteli Yoğurt Nasıl Mayalanır?
Yazarlar:
Abdullah Demirci
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5172
0
FAVORİ
5172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş Fermente Süt İçeceği Üretimi
Yazarlar:
Şule Nur D. Saçkesen
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.486896
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2485
0
FAVORİ
2485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİRMO (Allium vineale L.), MENDİ (Chaerophyllum macropodum Boiss.) VE SİYABO (Ferula rigidula DC.)’NUN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Şenol Köse
,
ELVAN Ocak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2044
0
FAVORİ
2044
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri
Yazarlar:
Elvan Ocak
,
Yusuf Tunçtürk
, Issa Javidipour,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.236402
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2098
0
FAVORİ
2098
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı Kurutma Yöntemleriyle Elde Edilen Yoğurt Tozunun Depolanması ve Rekonstitüe Ayran Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Özlem Soysona Ar
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.879612
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1035
1
ATIF
1
FAVORİ
1035
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 (Yeni Koronavirüs) Salgınının Neden Olduğu Krizin Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Volkan Bahçeci,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.819732
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3040
2
ATIF
1
FAVORİ
3040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİRMO (Allium vineale L.), MENDİ (Chaerophyllum macropodum Boiss.) VE SİYABO (Ferula rigidula DC.)’NUN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Şenol Köse
,
ELVAN Ocak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17099
ATIF
13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2044
13
ATIF
0
FAVORİ
2044
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri
Yazarlar:
Elvan Ocak
,
Yusuf Tunçtürk
, Issa Javidipour,
Şenol Köse
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.236402
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2098
10
ATIF
0
FAVORİ
2098
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat